TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Táncoló és pusztító lábak – UFC Fight Night 81, nyílt edzés videók

2016.01.16. 14:25 td_interim

pettisrug.jpg

A.K.A. fétisvideók. Katt.

 varsity_blog.gif

A megszokottól eltérően vasárnap éjjel érkezik a UFC soros gálája, de ez aligha szegi a lábfetisiszták kedvét. Erről szól ugyanis mind a fő-, mind az előmeccs: utóbbi párosításában szerepel a taekwondo-mágus könnyűsúlyú ex-világbajnok Anthony Pettis, aki szemlátomást képtelen úgy rúgni, hogy az ne legyen áll-leejtően látványos, a fő attrakció meg valódi agyvérzéssel kecsegteti a lábmunka szerelmeseit, ahol a harmatsúlyú bajnok T.J. Dillashaw és a volt király Dominick Cruz sztepptudása csap össze.

Mielőtt még belevágnánk, emeljük meg kalapunkat Cruz mesteri trollkodása előtt. Az elmúlt éveket sérülten töltő Dominatornak volt pofája mankóval bicegni a ketrecig, mielőtt a szerszámokat eldobva, bukfencet hányva érkezett volna meg a szőnyegre. A közönség meghalt, majd feltámadt:

És akkor a lábvideók. 

T.J. Dillashaw 

Dominick Cruz 

 Anthony Pettis

 Eddie Alvarez

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr808277500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása