TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hivatalos a UFC 197 menüje, McGregor szenzációs szöveggel csapott bele a fikázásba

2016.01.13. 16:41 td_interim

conormcgregor2_600x400.jpg 

Egy Facebook-poszt mind felett.

 8_corners_banner_blog.gif

Most már csak az injury bugtól kell félni: mára virradóra a UFC hivatalosan bejelentette, hogy a UFC 197 főmeccsén Conor McGregor megküzd Rafael dos Anjossal a szervezet könnyűsúlyú övéért, az előmeccsen pedig Holly Holm védheti meg a női harmatsúlyú bajnoki címet Miesha Tate ellen. Ezt minden érintett örömmel reagálta le a közösségi médiában, de egyikük megnyilvánulása sem volt olyan szórakoztató, mint McGregoré.

Conor egy sima twitteres „can't wait!” vagy „it's on!” esetleg „finally!” helyett komoly Facebook-posztot szentelt a témának, ami voltaképpen a UFC közleményére hajazó bejelentés, persze az összes lehetséges helyen megcsavarva, és – szokásához híven – jó önfényezősre húzva. Íme:

OFFICIAL FIGHT ANNOUNCEMENT:Conor McGregor Vs Rafael Dos Anjos for the UFC Lightweight World Championship.March 5th....

Posted by Conor McGregor on Tuesday, January 12, 2016

HIVATALOS MÉRKŐZÉS-BEJELENTÉS

Conor McGregor vs. Rafael dos Anjos, a UFC könnyűsúlyú világbajnoki címéért

Március 5.

MGM Grand, Las Vegas.

Élőben, PPV-n.

 

Ezt a McGregor Inc. vezetői üzleti döntést maga a Király hozta el nektek, az EA Sports „McGregor is the Game.”-mel közösen.

 

Mr. McGregor szeretné megköszönni a rajongók és a média türelmét a döntés kapcsán. Mr. McGregor még mindig az előző meccsén termelt bevétel számolásával volt elfoglalva.

 

Mr. McGregor úgy döntött, ezt a rombolást Brazília hű népének ajánlja, és minden rajongónak a világ körül, akik hűségesek maradnak a gyökereikhez és az országukhoz.

 

Mr. McGregor azt mondta, hogy Rafael elárulta a népét, és megfogadta, hogy „lefejezi az Amerikai Gringó Rafael dos Anjost, La Brasilia nevében!”

 

Viva la Brasil!

 

Találkozunk Las Vegasban, március 5-én!!!

 

A Király visszatér!

Tessék, ez van: McGregor már nem csak a UFC-t, de az EA Sportsot is uralja. Amellett kiderült, hogy az előttünk álló promóhadjárat fő motívuma az lesz, hogy dos Anjos elárulta a szülőföldjét, amikor évekkel ezelőtt Brazíliából Kaliforniába költözött, mert egy gyenge, gerinctelen gazember. Tök jó, hogy mindig van valami!

A UFC 197 hivatalos bejelentése egyébként azért késett hosszú napokat a sajtóértesülésekhez képest, mert a felek nem tudtak megegyezni a pénzen. Először – a tűzhöz közel álló twitterfiókok szerint – úgy tűnt, McGregor az, aki kevesli a fizetést, és miatta csúszhat a mérkőzés, de ezt hamar le is lőtte az ír csapata azzal, hogy ők biztos, hogy ott lesznek Las Vegasban március ötödikén, ami bizonytalan, az az ellenfél személye. Egy kanyarral később már több neves MMA-újságíró arról twittelt, hogy dos Anjos a késlekedés oka, ő az, aki nagyobb meccspénzt szeretne. De akkor ezek szerint megkapta, amit akart. Az árulója.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr248268348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása