TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: GSP vs McGregor, avagy robban hamarosan a bomba?

2016.01.11. 09:36 td_axl

gsp-conor.jpg

Ok, csak képzeld el, csak pár perc erejéig. 

Ha te vagy a király, fent a hegy tején a trónon nem tudsz egy pillanatra sem megpihenni, mert mindenki téged akar kirúgni belőle. Conor a pehelysúly nem csupán királya, hanem média arca, éltető energiája, az UFC iránytűje. Mutatja az irányt, hol az arany, és mindig megmondja, és mindig úgy lesz. Most pedig egy újabb királyságot akar meghódítani, következik a könnyűsúly, ahogy tette azt a Cage Warriors-ban is. Aldo kapcsán azt mondtuk, hogy ő aztán most tényleg a helyéri üti vissza Conort, most Dos Anjos-ról mondhatjuk ezt? Mi lesz azon a vasárnap hajnalon, mikor két öv lesz Conor vállain? Hová lehet tovább lépni? Persze, címet védeni, de ott már nem lesz egyel magasabb a tét, az őrület nem fokozható. De van itt egy forgatókönyv, amit ha az UFC 200-ra időzítenek, akkor az miden idők legnagyobb durranása lenne. 

army_banner_blog.gif

Georges St-Pierre. Hét évét tölti épp Tibetben, vagy valami hasonló lelki, akár belső spirituális utat járva, mikor a küzdelem, megfelelés terhét ledobva keresi a nyugalmat. Vagy a motivációt egy újabb küzdelemre, amiért képes egy teljes edzőtábort lehozni, hogy a végén el tudja dönteni: éhes vala-e GSP ismét a küzdelemre? Minél tovább keresi a választ, annál hosszabb lesz a vissza vezető út. Motivációt meg eddig nem nagyon talált, a váltósúlyban elvannak a korábbi cápák egymás húsát tépve, Anderson pedig dicső elefántcsont tornyából kék pirulák záporában hullott alá. E két év alatt viszont történt valami: Conor McGregor. McGregor ennyi idő alatt feledteti GSP PPV-rekordjait és népszerűségét, és most ne vitázzunk a két különböző értékcsoport kapcsán, amit képviselnek. GSP mindent, de mindent megnyerne a világon, ha Conor ellen visszatérve győzelmet aratna. És ez a szupermeccs korántsem annyira elrugaszkodott gondolat a súly szempontjából, mint mondjuk a GSP vs Anderson anno. Akkor St-Pierre a túlzottan nagy súlykülönbség miatt nem állt ki a brazil ellen, Conor és GSP utcai súlya azonban nincs oly távol egymástól, GSP még tervezte is pár éve, hogy lemegy könnyűsúlyba, pont második címet szerezni, ha nem épp Edgar lett volna a bajnok. Stephane Patry, GSP korábbi menedzsere szerint ez egy reális és bomba lehetőség, amit GSP hülye lenne nem mérlegelni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr948259848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása