TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson Silva: „Nem tudom, miért kérjek bocsánatot”

2015.02.21. 10:16 td_interim

 300_anderson_silva_0.jpg

Instagram-posztban üzent rajongóinak az MMA-legenda.

 

Anderson Silva a UFC 183 kapcsán elvégzett három doppingteszt közül kettőn is megbukott. Amikor az első teszt eredményeit nyilvánosságra hozták, a harcos is megdöbbent, és a tesztek ellenőrzéséért folyamodott. Az ellenőrző vizsgálat eredményei még nem érkeztek meg, de közben a Nevadai Sportbizottság ideiglenesen eltiltotta a legendás brazilt, mely büntetést nemsokára minden valószínűség szerint konkrét, több hónapos eltiltásra változtatnak. Anderson Silva „Rajongóim tiszteletére” címmel tett közzé egy Instagram-posztot.

IN RESPECT TO MY FANS I will not say anything about who I am or what I went through to get here. What matters to me now is the respect from those who have followed my career. I bled, struggled and fought because I love it and because I always wanted to honor the flag of the country I love so much. I don't know what to apologize for, because I am still waiting for the results and analysis from the specialists that are working to reveal the truth. Everything that I took since my injury are being analyzed. I look for the truth as much as all those who were surprised with the results. I always played clean, I was never a cheater. In eighteen years of my career, I never had a problem with exams. In and out of the Octagon I never slipped in compliance with the principles that always guided me. With much honor and dignity I defended my country where ever I fought. I never used any substances to better my performance in my fights. I love what I do and I would never risk what I took so long to build. I think that the hurry some people have to condemn me is unfair. The time it takes to destroy a reputation is infinitely less than that is taken to build it. I am the one who is most eager to settle this situation. I want those who have always supported me to know that I am still fighting for all the sad happenings of this situation to be cleared.

A photo posted by Anderson Silva (@spiderandersonsilva) on

 

Nem fogok semmit sem mondani arról, hogy ki vagyok, és hogy min mentem keresztül azért, hogy itt lehessek. Most csak azok tisztelete számít nekem, akik követték a karrierem alakulását. Véreztem, küszködtem és harcoltam, mert ezt szeretem csinálni, és azért, mert mindig is dicsőséget akartam hozni szeretett hazám zászlajának.

 

Nem tudom, miért kérjek bocsánatot, hiszen még mindig az elemzéseire és eredményeire várok a szakembereknek, akik azon dolgoznak, hogy felfedjék az igazságot. Mindent megvizsgálnak, amit a sérülésem óta beszedtem. Ugyanúgy az igazságot keresem, mint azok, akik meglepve fogadták az eredményeket. Mindig tisztán játszottam, sohasem csaltam.

 

Karrierem tizennyolc éve alatt soha nem volt problémám a vizsgálatokkal. Sem az oktagonban, sem azon kívül nem vétettem a vezérlő elveim ellen. Dicsőséggel és méltósággal védelmeztem hazámat, akárhol is harcoltam. Soha nem használtam semmiféle szert, hogy javítsam a harci teljesítményem. Szeretem, amit csinálok, és sohasem kockáztatnám azt, amit olyan sok időbe telt felépítenem. Úgy gondolom, az emberek igazságtalanok, amikor ennyire sietnek elítélni. Az idő, amibe egy hírnév lerombolása kerül, végtelenül kevesebb annál, mint amibe annak felépítése telik. Én vágyom a legjobban arra, hogy minél előbb tisztázzuk ezt a helyzetet. Azt akarom, hogy akik mindig is támogattak, tudják, hogy még mindig azért harcolok, hogy tisztázzuk a szomorú eseményeket.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr127192967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása