TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson ártatlannak vallja magát a doppingügyben

2015.02.04. 18:10 td_interim

andersonsilva24.jpg

A harcos teljesen megdöbbent a teszteredményeken, fel van háborodva, és ellenőrző tesztet akar.

 

Anderson Silva doppingbukása mindenkit megdöbbentett – de leginkább magát a harcost érte váratlanul. Silva a teszteredmények bejelentése után elzárkózott a médiától, ezért a Pók álláspontjáról orvosa, a Brazil MMA Sportbizottság (CABMMA) orvos-igazgatója, Dr. Marcio Tannure nyilatkozott a Brand News Radio-nak.

Anderson azt mondta, hogy csalódott és fel van háborodva, hiszen nem használt szteroidokat. Ellenőrző tesztért fog folyamodni, mert azt gondolja, az egyetlen magyarázat egy szennyeződés lehet, vagy pedig a labor hibázott. Azt mondta nekem: makulátlan a karrierem, és semmi pénzért nem mocskolnám be az imázsom.

 

Túl korán van még ahhoz, hogy ítélkezzünk, (Andersonnak) joga van kikérni a megerősítő tesztet, és van még két másik eredmény is. A Nevadai Sportbizottság még meg sem szólalt, de a sajtó máris bírálja (Andersont). A folyamatnak még nincs vége. Ha az egész folyamat ért volna véget így, már eltiltották volna.

Dr. Tannure több doppingbotrányban is érintett volt az utóbbi időben. Bigfoot Silva szerint ő volt a felelős a Mark Hunttal vívott meccs utáni cuccteszt-bukásáért, később Piotr Hallman vádolta meg a CABMMA-t azzal, hogy a szervezet hibája miatt lett pozitív a doppingtesztje a Gleison Tibau ellen elveszített meccse után. A mérkőzést Brazíliában vívták.

 

Tannure neve valóban túl sok kétes esettel hozható összefüggésbe, úgyhogy Brazíliában most vagy mindenki hazudik, vagy csak ő. Andersont minden esetre istenként tisztelik otthon, így várhatóan minden követ megmozgatnak majd azért, hogy véglegesen kibogozzák az ügyet. Ha pedig végül az derülne ki, hogy Silva tényleg ártatlan, Tannure pedig egy sarlatán, aki a sportolók tudta nélkül ad be nekik szteroidokat, akkor az még ennél is nagyobb botrányt kavarna – de ez az elmélet már végképp egy Robin Cook-orvoskrimi lapjaira kívánkozik.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr687141309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása