TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Itt a szilveszteri Yamamoto vs. Masato 2 (videó)

2016.01.03. 16:35 td_interim

kyokugen2015.png 

Katt.

8_corners_banner_blog.gif 

Bár nálunk a Rizin FF bemutatkozó gálakettőse uralta a szilvesztert, ahogy írtuk, Japánban két alternatívát is kínáltak a nézőknek. Az egyik a szokásos Inoki Bom-Ba-Ye volt, ezúttal értelmes MMA-párosítások nélkül, a másik a Kyokugen című showműsor, ahol összehozták a Norifumi „Kid” Yamamoto vs. Masato kick-boxmeccs visszavágóját.

Mivel Kidet szerződés köti a UFC-hez, ez egy bemutató mérkőzés volt, és mivel a japán csatornákat – a Liverkick szerint – törvény tiltja el attól, hogy a jakuzákra hajazó tetoválásokkal kidekorált embereket mutogassanak, a szétvarrt Yamamotónak rashguardban kellett verekednie. A meccs:

Olyan szívesen megnéztem volna a műsor rendezőjének a fejét, amikor a végén a kifulladt Yamamoto mégiscsak levette magáról a felsőt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr268231730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása