TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedor ellen Couture-t szánták, nem jött össze

2015.12.21. 07:58 td_axl

fedor_coture.jpg

Háborog az Internet MMA népe, hogy Az Utolsó Császár visszatérésekor nem méltó ellenfelet kap Jaideep Singh személyében. A Rizin állítólag mindent megpróbált.

8_corners_banner_blog.gifMég a nyugdíjában pihengető Randy Couture-t is elégették volna a feláldozhatók oltárán, hogy Fedor ellen értékelhető nevet állítsanak elő. Mert mikor októberben bedobták elsőre Singh nevét, hangos röhögésbe tört fel minden kommentelő, így a Rizin lányos zavarában azt kommunikálta, hogy viccnek szánt kamu volt az indiai említése, pedig dehogy. Hívták a jó öreg Randyt. Couture az edzéseken úgy érezte, hogy bizony a rozsda már nem kaparható le, még Fedor kedvéért sem, pedig pár éve még az UFC-t is otthagyta egy Affliction meccsért az orosz kedvéért. Az Affliction meg pont becsődölt. Basszus, mi Randy? Basszus nekünk is!

Állítólag volt pár szabadúszó nagyobb név, aki ment volna Fedor ellen, de túl nagyra nyitották az éhes kis szájacskájukat, 1-2 nullával többet kértek a csekkre. Pedig ott lenne még Kharitonov, vagy Buki csapattársa Pütz, aki végig kampányolt, hogy rakják már be az orosz ellen. Persze a német nevében nem oly erős, amit a PPV megkívánt volna, de Singh még annyira sem, ráadásul az MMA-t csak szagolja a srác, hiába ment mondjuk Saki ellen K-1 szabályrendszerben. A japánoknak ezek szerint nincs túl sok pénzük, vagyis szépen átverték Fedorékat az UFC ellenpólusaként, már ha Fedornak egyáltalán szándékában állt egy komoly, szakmailag értékelhető visszatérés. Ha nem, akkor magát és rajongókat vágta át sajnos. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr68187198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása