TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Overeem lelép az UFC-ből a JDS elleni meccs után?

2015.12.18. 16:42 td_hriczuakos

alistair-overeem-facebook.jpg

A holland K-1-es legendának ugyanis lejár a szerződése a kopaszéknál.

8_corners_banner_blog.gifElég hosszú ideig kellett várnunk rá, de végül csak összejött nehézsúlyban a párosítás, melyről még pár évvel ezelőtt úgy gondoltuk, hogy világbajnoki címmérkőzés lesz: Junior dos Santos és Alistair Overeem a hétvégén végre összecsapnak egymással. Bár a győztes derekára semmilyen övet nem csatolnak majd, nagy a tétje a találkozónak, ugyanis amelyik harcos megszerzi a győzelmet, nagy valószínűséggel a Werdum vs. Velasquez meccs győztese ellen mehet. Az UFC: Road to the Octagon műsorában már láthattátok a két harcos hangolódását a hétvégére, ám a felvezető show nem tett említést arról, hogy Overeem hivatalosan az utolsó UFC-s mérkőzésére készül. Állítólag jövőre már máshol meccselne a holland sztár, többen azt rebesgették, hogy a Bellator felé veheti az irányt.

Az UFC Tonight műsorait vezető Ariel Helwani osztotta meg a hírt twitteren, melyben azt írta, hogy a korábbi Strikeforce, és DREAM bajnok nem bánná, ha szabadúszóként válogathatna az ajánlatok közül. A Scott Coker-rel való régi ismertség miatt akár tényleg a Bellator lehet a befutó, de nem szabad megfeledkeznünk az újévkor gálát adó Rizin FF-ről sem, melyben Fedor mellett King Mo is ketrecbe lép majd az est folyamán. Jövő ilyenkor már a Fedor vs Overeem meccsre hangolódunk majd?

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr248180550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása