TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Brutálisan kiütötték Roy Jones Jr.-t – itt a teljes meccs (videó)

2015.12.14. 12:54 td_interim

20151213roy-jones-jr-boksz-okolvivas.jpg

A hétvégi MMA-őrület miatt nem tudtunk foglalkozni vele, de muszáj utólag megemlékeznünk róla: Roy Jones Jr. brutális KO-vereséget szenvedett szombat esti meccsén.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

A korábbi pound-for-pound királynak ez volt az első mérkőzése orosz állampolgárként, és az utóbbi idők gyakorlatával szakítva ezúttal nem random bokszzsákot hajtottak be elé a ringbe, hanem a korábbi WBO cirkálósúlyú világbajnok, nagyütő walesi Enzo Maccarinellit. Az történt, amire számítani lehetett, Maccarinelli Jones Jr.-t is KO-zta, a negyedik menetben:

A teljes meccs:

A mérkőzés előtt Jones Jr. azt nyilatkozta, Maccarinelli lesz évek óta a legnagyobb kihívása. Lett is. Bár Jones nevenincs bunyósok ellen még mindig vígan elpöfög, nem hogy a csúcshoz, már a középmezőnyhöz sem ér fel. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, mindenki megöregszik egyszer. Talán ideje végleg letenni a kesztyűt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr308171432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása