TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Bácskai: Garantáltan megcsináljuk az est mérkőzését!

2015.12.10. 17:22 td_interim

bacskai4_1.jpg

A külföldön is előszeretettel portyázó, Totalfight Team-es Bácskai Dávid most Budapesten, Gönczi Jánossal bunyózik a szombati HFC 12-n. Ellenfeléhez hasonlóan ő is biztos abban, hogy feledhetetlen meccsel ajándékozzák meg a közönséget – Dávid levelét a kattintás után olvashatjátok.

hfc_12_banner_336x280.jpg

Sziasztok!

 

Nagyon jó bőrben érzem magam, a súlyomat tartottam a legutolsó meccsem óta, így teljesen az élesítésre tudtunk koncentrálni az edzőmmel, Kovács Attilával. Régen meccseltem itthon, ezért örülök a lehetőségnek, hogy a budapesti HFC gálán itthon bunyózhatok az igen lelkes és hangos szurkolótáborom előtt.

 

Az ellenfelemet nem igazán ismerem, Ő is, mint én, inkább külföldön bunyózott. Sokban hasonlítunk, legalábbis hozzáállásban egészen biztosan, mert én is azt gondolom, hogy az első menetben pontot teszek a mérkőzés végére, és sikerrel fogok debütálni az HFC-ben.

 

A felkészülés, a formaidőzítés és a fogyasztás is mintaszerűen zajlott, miden rendben volt. Atival dolgozunk az állóharcon és a gnp-n, míg a BJJ-met Keszler Dávid csiszolja. Nagyszerű csapat áll mögöttem mind edzők, mind edzőtársak terén, erről szól a Totalfight Team! Nem hagyhatom ki természetesen a támogatóimat sem, az Észak-Pesti Autóparkot, valamit a Gruber's Gym-et sem. Persze az elit, azaz a Bácskai Team, a szűk családom, a menyasszonyom, Lilla és a kislányunk, Alina, akik a legfőbb támogatóim.

 

Remélem, sok új szurkolót szerzek szombaton, mert garantáltan megcsináljuk az est mérkőzését! 

Vásárolj a TDMGStore-ban és HFC12 jegyet kapsz ajándékba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr338151650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása