TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Gökhan Saki ismét a Glory-ban

2015.12.06. 14:15 td_interim

saki_champ.jpg

Van az a pénz.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

A Glory 26 szuperfightjai során jókora bejelentést tett a szervezet: jövőre visszahozzák Gökhan Sakit. Nem sok jel utalt arra, hogy ez összejöhet: Saki utoljára öklendezve beszélt a Glory-ról, mikor a szervezet nyáron megfosztotta félnehézsúlyú bajnoki címétől.

Az övet Saki még tavaly nyerte el a hírhedt, horrorsérüléses meccsen: a török-holland ász térdével blokkolta Tyrone Spong rúgását, brutálisan eltörve ezzel ellenfele sípcsontját. A győztes aztán lelépett: bár akkor még nem volt baja a Glory vezetőivel, a meccspénzeket kevesellte, így Badr Harit követve ő is Dubajba szerződött, hogy képzetlenebb ellenfeleket verjen több pénzért. Glory övét így a megszerzést követő egy évben nem védte meg, melyet ezért a szabályoknak megfelelően elkoboztak tőle. Saki ekkor már nem csak a pénzre, a szervezetre is kiakadt.

A Glory a felszabadult félnehézsúlyú bajnoki övért a Bellatorral közös Dynamite!! gálán Saulo Cavalarit és Zack Mwekassát eresztette egymásnak – a trónra a brazil bunyós ült fel, többségi döntéssel.

Bár a Glory Amszterdamban semmilyen konkrétumot nem közölt azon kívül, hogy Saki visszatér, feltehetőleg rögtön az első mérkőzésén Cavalarival fog verekedni, hogy visszaszerezze bajnoki címét. A világ vezető kick-box szervezete 2016. februárjában tér vissza, és tekintve, hogy Cavalari utolsó meccse szeptemberben volt, az időzítés egyből tökéletes is lenne a Saki-bunyóra.

A velőtrázó Saki-bejelentés mellett a Glory azt is kihirdette, hogy jövőre jön a harmadik Artem Levin vs. Simon Marcus meccs is. A két bunyós májusban feszült egymásnak a Glory 21-en. Mérkőzésük többségi döntéssel döntetlenre végződött, így a középsúlyú bajnoki öv az orosznál maradt. Az eredményes sokan felhördültek – ez nem ritka a Glorynál manapság – úgyhogy nem is lehetett kérdés, hogy lesz harmadik felvonás. Ennek egyetlenegy ember nem örül: a szervezettől távozni kényszerült Joe Schilling sajnos kimarad a jóból. Ettől eltekintve azonban rég nem szolgáltak ilyen jó hírekkel Gloryék, rájuk is fért már, meg ránk is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr408141928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása