TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Saki vadállatként pofozta, de csak kipontozni tudta ellenfelét

2015.04.18. 16:46 td_interim

saki_nyer_gfc3.jpg 

Strapabíró anyagból varrták Sebastian Ciobanut.

 

Tyrone Spong lábának brutális eltörése után bő egy évvel lépett újra ringbe tegnap este napjaink egyik legjobb fél/nehézsúlyú kickboxere, Gökhan Saki. A Glory felé ismét közeledő holland-török klasszis a dubaji GFC Fight Series 3 gála főmeccsén a jobbára a SuperKombatban vitézkedő Sebastian Ciobanut kapta meg „isten hozott újra itthon”-ajándékként, de a román felhozó bunyós jobban állta a sarat, mint bárki gondolta volna.

 

Saki nem csak a pocakja miatt hasonlított egy grizzlymedvére a meccsen, hanem azért is, mert minden egyes ütését és rúgását csakis egy cél vezérelte: megölni azt, ami előtte van. Igazi megindulások nélkül, de folyamatosan előre gyalogolva, terelve és pusztítva sem sikerült viszont kivégezni a román bunyóst, akinek ütésállóságát minimum meg kell süvegelni. A végeredmény attól még nem is lehetett kérdéses: egyhangú pontozásos győzelem Sakinak.

 

A meccs különdíját szerkesztőségünk mindenképpen az extrapárás dubaji levegőnek ítéli oda, mely olyan mókás jeleneteket biztosított, mint a mindkét fél által előadott rúgásnak induló megcsúszás-ellaffanás a harmadik menetben, vagy a 6:10-nél látható, bunyó közben lezavart gerillafelmosás.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr197378570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása