TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tyrone Spong brutális lábtörést szenvedett Saki ellen

2014.04.13. 11:52 td_axl

spong-saki-leg.jpg

Tegnap este Isztambul adott otthont a GLORY 15 gála számára, mely megannyi impozáns párosítás mellet a félnehézsúlyú négyes tornának is otthont adott. Tyrone Spong első körben a tornán fekete lónak számító Saulo Cavalari ellen kezdett, akivel egy háborúba kerekedett, Cavalari élete lehetőségét akarta megragadni. Az első menetet vitte is Spong ellen, majd Tyrone a másodiktól feléledt és pontozással vitte a küzdelmet. A másik ágon Saki jött Corbett ellen, A török származású bunyós élesnek tűnt, de nem tudott sokat megmutatni magából, miután egy balos után szétrobbantotta Corbett fülét, melyből ömlött a vér, első menetben ment tovább Saki.

Aztán a döntő PPV szempontból a lehető legjobban alakult így, hiszen Saki és Spong találkozásával autentikus király várt a súlycsoportra. A végkifejlet azonban tragikus lett, ugyanis szinte megismétlődött az Anderson Silva vs Chris Weidman 2 befejezése: Spong jobb low-kick rúgását Saki térdel csekkolta, melytől Tyrone lába azonnal eltört, súlyát erre visszahelyezvén elterült a földön.

saki-spong-leg-2.jpg

A helyszín és a Twitter-reakciók is elborzadtak a látványtól és a tudattól, hogy egy fiatal harcos legsikeresebb időszakában szenved el egy ilyen, karrier-formáló sérülést. Saki rendkívül sportszerűen nem ünnepelt, Tyrone segítségére sietett, ellentétben mondjuk Weidman rekaciójával. Ezzel Gökhan Saki a Glory félnehézsúlyú bajnoka, nyilatkozata és további infók hamarosan jönnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr956025290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2014.04.13. 14:10:50

Ez igen! Erre mondom hogy igazi harcos! Big Respect!
süti beállítások módosítása