TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Senki sem olt úgy, ahogy Kimbo Slice

2015.11.18. 18:12 td_interim

kimbo-slice-dada-5000-750x422.png

Az ex-YouTube sztár most következő ellenfelén, Dada 5000-ren köszörüli a nyelvét, eltéveszthetetlen stílusban.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Két hete jelentették be, hogy Kevin Ferguson, azaz Kimbo Slice legközelebb Dhafir Harris, azaz Dada 5000 ellen húz újra kiskesztyűt, a jövő februárban érkező Bellator 149-en. Ez elvileg egy igazán pikáns meccs lesz, mert a hírek szerint Kimbo és Dada egykor barátok voltak, de aztán elmérgesedett köztük a viszony. Évek óta kerülgették egymást, és most végre megkapták a lehetőséget a kalapálásra. Hogy pontosan milyen érzéseket is ébreszt ez, arról Kimbo beszélt az MMAfightingnak.

Figyelem: a fordításban a jól ismert „afroamerikai bazmeget” a rokon értelmű, de elfogadottabb „feka” szóval helyettesítettük.

Szétbaszom ezt a fekát. Ne érts félre, egy MMA meccsen nyitott vagyok minden lehetőségre, beleértve a kopogtatásokat, meg minden mást, ami előfordulhat. De az igazi bunyórajongók az igazi bunyót szeretik, és ez az lesz két fekával ugyanarról a környékről, akiknek van némi elszámolni valója egymással. Kiütöm a gecibe, és amikor felébred, azt se fogja tudni, hány óra.

Mint kiderült, a híresztelésekkel szemben Kimbo és Dada sohasem voltak barátok, bár a múltban valóban volt némi közük egymáshoz.

Amikor váltottam YouTube-ról MMA-ra, és Ray Mercerrel bunyóztam PPV-n, ez volt az az arc a környékről, akit ismertünk, és felfogadtuk ilyen testőrnek arra a rendezvényre, és egy kis ideig megragadt nálunk. Sose volt a belső kör tagja.

Dada hamar elkezdte magát többnek képzelni holmi testőrnél, és Kimbo farvizén nekiállt építgetni saját karrierjét – amihez a legrövidebb út Slice savazásán keresztül vezetett.

Aztán, amikor elkezdtem egyre nagyobb szám lenni, egyszer csak elkezdett interjúkat adni, amikben engem szólt le. Szakállat is növesztett, mint én, meg minden, felhasználta a kis hírét arra, hogy nevet csináljon magának. De sohasem mutatkozott ott, ahol mi voltunk, pedig ugyanabban a negyedben laktunk.

A beef sosem jutott tovább az ugatásnál, meccs híján pedig Dada karrierje sem indult be. Harris pusztaöklű utcai harcokban verekedett, két meccs erejéig pedig a szentesített MMA-küzdelmekbe is belekóstolt. Profi mérlege 2-0, de ezeket a mérkőzéseket még 2010-ben és '11-ben vívta. Utoljára nyáron került be a hírekbe a nagyonhülye MMA-promóciójával. Aztán most végre-valahára megkapja az áhított rivaldafényt – bár Kimbo szerint ebben nem lesz köszönet.

Évek óta arra várok, hogy elverhessem ennek a faszomarcúnak a seggét. Ez arról szól, hogy visszatérek a gyökereimhez. Az emberek átérzik ezt.

Üssetek agyon, de én rohadtul várom ezt a meccset. :-DDD

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr108089448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása