TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megáll az ész: jön a Gracie vs. Shamrock 3, pusztaöklű bokszolóval bunyózik Kimbo

2015.11.07. 11:08 td_interim

ctlzlhbw4aaj0_y.png

Mindkét meccset a Bellator 149-en rendezik meg, februárban.

 12083734_1066589436685117_507807270_n_1.jpg

Mondanám, hogy ezt nem láttam jönni, de hát végül is nem csak Japánban, Scott Cokeréknél is a cirkuszi MMA korát éljük, úgyhogy nem az volt az igazi kérdés, hogy összehozzák-e egyáltalán ezeket a meccseket, hanem az, hogy mikor. Jön a Royce Gracie vs. Ken Shamrock 3 és a Kimbo Slice vs. Dada 5000 a Bellator 149-re. A párosításokat a szervezet ma hajnali gáláján jelentették be. 

Gracie vs. Shamrock

A két legenda először a UFC 1-en mérkőzött meg egymással, 1993-ban. Azt a bunyót Gracie nyerte meg hátsó fojtással. A visszavágót 1995-ben, a UFC 5-ön rendezték meg – ez a mérkőzés 36 perc után döntetlenre végződött.

Shamrock ötéves kihagyás után nyáron tért vissza a ketrecbe Kimbo Slice ellen, a Bellator 138 főmeccsén. Minden idők egyik legcirkuszibb bunyója Slice TKO-győzelmével zárult az első menetben. Sokak szerint bunda volt. Szerintünk is.

Gracie utoljára 2007-ben meccselt, a Dynamite!! USA gálán, ahol egyhangú pontozással legyőzte Kazushi Sakurabát. Később megbukott anabolikus szteroidokkal, de győzelmét ennek ellenére nem törölték el.

Shamrock 51 éves, Gracie 48, és ha már meg kell történnie ennek a meccsnek, mi sokkal szívesebben néznénk meg egy öreg fiúk liga párosításaként, mint egy „rendes” MMA-gála főmeccseként. Talán ha a Rizin FF tényleg elindítja a masters-sorozatát, megfelelő helyre kerülhetnek az ilyen dolgok, és akkor mi sem fogjuk húzni a szánkat.

Kimbo vs. Dada

A Bellator 149 előmeccse is kirakati látványosság – mint minden, amihez Kevin Fergusonnak valaha is köze volt. Kimbo Slice bizonyos szempontból visszatér a gyökereihez, és a szintén ex-utcai harcos Dada 5000-rel csap össze. Igen, ez az a Dada 5000, aki promóterként nyáron összehozta az év sok WTF-bunyógálája közül az egyiket a Backyardbrawls Extreme Fighting Series-szel. Egyébként, ha lehet hinni a Miami-legendáknak, Dada és Kimbo egykor barátok voltak, most meg már nem annyira azok(?), illetve ezt a meccset azóta próbálják összehozni, hogy Slice a netes videóinak köszönhetően befutott. Dráma!

A Bellator 149 február 19-én, Houstonból jelentkezik majd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr908057142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása