TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Újra fellángolt a Jones – Cormier puncibalhé

2015.11.02. 17:16 td_interim

jonesdcpussy.jpg

Élő adás helyett most twitterre költözött az ékesszólás.

 

Apa, kezdődik, vagyis inkább folytatódik – néhány hónapos tűzszünet után megint felropogtak a fegyverek a Jon Jones – Daniel Cormier háborúban. És Bones egyből be is vetette a klasszikus, pébetűs csodafegyverét, csak most élő adás helyett twitteren DC-t. 

Az egész azzal kezdődött, hogy Jones ismét tanúbizonyságot tett kollégája iránt érzett gyűlöletéről, és kiposztolta, hogy akár egy tornateremben is megverekedne Cormierrel. A válaszra sem kellett sokáig várni: DC azonos érzésekről biztosította a nemrég újra beiktatott ex-bajnokot.

jj1.jpg

 dc1.jpg

Jones örömmel véste bele újabb találkozójuk időpontját a naptárába: október 31., Jackson's. Aztán még azt is hozzátette – és igen, itt jön a lényeg – hogy DC túl punci ahhoz, hogy kiálljon ellene a Madison Square Gardenben, de eljönne egy tornatermi bunyóra – ezt ő bizony nem érti. Puncirepeta: „Úton vagy már, punci?”

jj2.jpg

jj3.jpg

 jj4.jpg

DC-ből előtört a józan ész, és azt mondta, ott lesz ugyan, de azért csak nem akarják, hogy egy ilyen incidens bekavarjon Jones próbaidejének: dc2.jpg

És nem is zavart be, mert DC el sem ment Albuquerque-be.

jj5.jpgVárj, mégis elment! Cormier odautazott, lőtt magáról egy szelfit a Jackson's-nál, és azon méltatlankodott, hogy nem akarják beengedni az épületbe. És a következő körre meghívta Jonest az AKA-hoz.

dc3.jpgJa nem, bocs, ez Photoshop.

jj6.jpg„Szánalmas.”

jj7.jpg 

Végül Jones úgy volt vele, hogy egyelőre elég volt a hülyeségből, majd elrendezik a ketrecben.

jj8.jpg

Aki pedig túl fiatal ahhoz, hogy ismerje a Kaliforniába jöttemet, és Carlton Bankst, annak: 

Akárkinek is drukkoltok, be kell lássátok, ez a hasonlat tényleg vicces volt. Abban pedig biztosak vagyunk, hogy nem ez volt az utolsó hadművelet a Nagy Punciháborúban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr58043784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása