TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 76: Holohan vs. Smolka élő közvetítés

2015.10.24. 16:35 td_interim

_360live-ufc-fight-night-ireland-holohan-smolka.jpg

Katt.

otg2_article_banner_560.jpg 

A gála, amit még Szent Benson Henderson, a kóbor kutya-rendezvények és a fogpiszkálók felkent gyámolítója sem tudott megmenteni, hiába próbálta. Minden jó szándékom ellenére sem tudok lelkesedni a UFC Fight Night 76-ért, de ezt nem is ragozom tovább, mert már nekem is unalmas. Attól még megnézem, az biztos, hátha itt is működni fog a 2015-ös törvény, hogy minél bénább a felhozatal, annál kivégzősebbek a meccsek. Tegyetek így ti is, pláne, hogy ezúttal még éjszakázni sem kell az élő UFC-bunyókért, hiszen európai időben kezdődik a mai buli.

Az UFN 76 felvezető mérkőzései este hétkor kezdődnek, a main card pedig este tízkor. Megnézed, aztán még simán időben is vagy ahhoz, hogy elindulj bulizni - alapozni a monitor előtt is móka, ha közben fejeket vernek be <3 Az élő közvetítéshez forrásokat itt és itt találtok.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr608018007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása