TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: OTG #2: Borics vs. Hoang

2015.10.24. 17:50 td_interim

boricsotg.jpg

Már az OTG #1-en is gurult MMA-s magyar, és ez az OnTheGround második buliján sem lesz másként. Tatamira lép a TOTALDAMAGE / TDMG arc Borics Ádám, hogy összemérje tudását Hoang Norberttel.

otg2_article_banner_560.jpg 

A TDMG-arc Borics Ádámmal is találkozhattok az OTG #2 tatamiján. Mikor? MA ESTE! Meet you OnTheGround.

Posted by OnTheGround on Friday, October 30, 2015

Borics Ádámot nem kell bemutatnunk: amellett, hogy az HFC pehelysúlyú bajnoka, a barátunk is, és jószerivel minden lépéséről beszámolunk. Ádámot nyáron két edzőtáborába is elkísértük, és mind Bősön, mind a frankfurti MMA Spiritnél megfigyelhettük fejlődését. A bősi srácok inkább állva, a frankfurtiak pedig többnyire a földön csomagolták a lelkes Kölyköt, akinek az M-1 Global pehelysúlyú bajnok Buchinger "Buki" Iván mellett főleg Saba Bolaghi grapplingje jött be – már abból a szempontból, hogy bár folyamatosan az életéért küzdött a német birkózó-szubológép ellen, sokat is tanult a közös gurulásokból. Hogy ez mennyire lesz elég egy szín-jitsus ellen, az hamarosan kiderül. Borics tegnap este az FFC 20-on aratott pontozásos győzelmet egy nagyon szoros mérkőzésen - jövő héten a csapásokra nem: csak a fojtásokra és feszítésekre kell figyelnie. 

Hoang Norbert a Gracie Barra fiatal kék öves tehetsége. Rohamosan fejlődik, a tavalyi BJJ Hungarian Openen még fehér övvel a derekán, a -82 kilós kategóriában indult, és ért el harmadik helyezést, idén már kék övesként vágott bele a hatvani Global Grapplingbe 75 kilóban, és nyert giben ezüstöt, no-giben bronzot. Hoang a lábfeszítések specialistája, minden bizonnyal Borics térdét is megpróbálja megnyúzni egy kicsit október 30-án.

Fogadjátok szeretettel Hoang Norbi bemutatkozását és meghívását az OTG #2-re.

Posted by OnTheGround on Friday, October 23, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr898013185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása