TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: „Rico Verhoeven a kick-box szégyene”

2015.10.21. 20:27 td_interim

ghita_1.jpg

Daniel Ghita továbbra sem rajong kollégájáért.

Jövő héten itt az OTG #2 és neked még nincs egyenruhád? Ne csináld, haver! Kattints a webstore-ra és öltözz illően:http://goo.gl/Oqylg8Meet you OnTheGround.#OTG2 #bjj #jiujitsu #grappling #submissiononly

Posted by TDMG on Wednesday, October 21, 2015

Rico Verhoeven, Glory nehézsúlyú kick-boxbajnok hétfőn este TKO-győzelemmel debütált MMA-ban a romániai Nagyszebenben, az RXF 20-on. Riválisa, a helyi kedvenc Daniel Ghita már két alkalommal is vereséget szenvedett a hollandtól a Gloryban, mindkétszer pontozással. Ghita nem rajong a bajnokért. Még a ketrecbe lépése előtt üzent a „Kick-box Hercegének,” és nem nagyon válogatta meg a szavait.

Nekem Rico Verhoeven csak egy „hercegecske,” egy kamu Glory-bajnok, akit minden egyes alkalommal a bírók segítettek. A chicagói Glory 11-en a bírók nem kick-box specialisták voltak, és nem pontozták helyesen a meccset (figyelmen kívül hagyták a lábrúgásos pontjaimat). Erről a Glory vezetősége is tud. Ne feledjük, lábsérüléssel bajlódtam a Glory 11-en. Erről megint csak tudott a Glory, sérülten küzdöttem, nem tudtam használni a jobb lábam! Izomszakadást szenvedtem sparringon. Ezért nem is nagyon tudtam rúgni. Lemondhattam volna a bunyót. Rico nem volt jobb nálam, pedig sérülten verekedtem. Ha megnézzük, eddig hány KO-ja volt, meglátjuk az igazi teljesítményét. Újabb példa Peter Aerts elleni meccse, a Glory 13-mon. Peter akkor már öreg volt. De még így is vannak kétségeim a pontozással kapcsolatban (szerintem Aerts nyert). Vagy ott van a kínai meccse, ahol egy „senkitől” kapott ki. Mondjuk ki őszintén: unalmas egy bajnok!

 

A rasszista viselkedése is sokkolt! A Glory 11-en Verhoeven partnere azzal sértette meg Sakit, hogy „török ráknak” nevezte. Rico meg engem sértett meg, román cigánynak hívott. A csapatomat rasszistán sértegették a Glory 13-mon, csak azért, mert Peter Aertsnek drukkoltunk! Ettől mindnyájan kiakadtunk. Ez külvárosi szintű gesztus! Megmondtam a Glorynak, hogy nem tűröm ezt a rasszista hozzáállást román nemzetiségem iránt, és a szervezet azt ígérte, hogy megteszi a szükséges lépéseket az ügyben. A románok nem egyenlőek a romákkal!

 

Na, most ezért vagyok annyira meglepve, hogy idejön a „román cigányok” közé, Romániába. Isten hozott! Én megvetem a gyűlöletet és a rasszizmust. Nem szégyellem, hogy román vagyok, és nem tűröm, hogy ez a hercegecske rossz hírünket kelti nemzetközi szinten. Nekem Rico egy kamu Glory-bajnok, néhány jó meccsel. Mint ahogy mindenki mondja: egy unalmas bunyós. Ő rombolta le a kick-boxot. Nem nevezném a stílusát kick-boxnak. Nagyképű, limuzinbérlős arc. Tanulnia kéne némi történelmet, meg tiszteletet más nemzetek iránt. Én hazafi vagyok, de minden más kultúrát és vallást tisztelek. A bunyós nevem a Vad Szamuráj, ami sokat el is mond a karakteremről. Az én szememben Rico a kick-box szégyene, és az is marad. Olcsó Glory övekkel.

Ghita a tavaly júniusi Verhoeven-vereség óta nem meccselt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr408010451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása