TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Magyar Amatőr MMA Bajnokság, avagy TD cikkíró újra a ketrecben

2015.10.20. 10:46 td_Emree

12165656_1056472507730937_1180697885_n.jpg

Október 24-én rajtol a Magyar Amatőr MMA Bajnokság 2015/16-os fordulója, az MMA Premium Liga szervezésében. A versenynek a nemzetközi Fitbalance ad otthont a Hungexpo területén, így garantáltak a közönség szórakoztató meccsek és a profi környezet. A rendezvény nívóját pedig tovább emeli, hogy a kubai villám Hector Lombard is tiszteletét teszi az eseményen! Plusz ismét bunyózni fogok én is. :)

• BRUTÁL készletsöprés! 40 % kedvezmény MINDEN VENUM cuccra! •Kapaszkodjatok meg, mert ilyen a store történetében még...

Posted by TDMG Store on Monday, October 19, 2015

Mi itt a Totaldamagenél komolyan vesszük, hogy ne csak beszéljünk a sportról, de amennyire erőnk engedi, magunk is tegyünk érte. Ezt a szellemiséget mostanában Fruzsi (td_fruska) képviselte leginkább kis csapatunkban. Én sem akarok lemaradni, így a jó példát követve, a TOTALDAMAGE FIGHT NIGHT #1 után indulok a Magyar Amatőr Bajnokságon is. Az edzésmunkának a székesfehérvári Predator’s MMA Fight Team biztosít megfelelő helyszínt és utánozhatatlan hangulatot.

A felkészülésem jól halad, jó formában érzem magam mind mentálisan, mind fizikálisan. Heti öt napot készülök Gábor József és Romanek Bence vezetésével. Szerencsémre elsőrangú edzőpartnerekből sincs hiány. Csapatunkból rajtam kívül többen is részt vesznek a 24-i derbin.

Ha jó bunyókat akarsz látni vagy csak kíváncsi vagy, hogy muzsikál egy cikkíró a ketrecben, akkor ott a helyed!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr937992119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása