TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hector Lombard érkezik Budapestre október végén

2015.10.11. 15:28 td_axl

lobard_budapest.jpg

Hector Lombard a Bellator középsúlyú halálosztójaként volt korábban ismert, immár három éve UFC bunyós, Pumukli csapattársa az American Top Team csapatánál. Október végén pedig Budapestre érkezik, hogy szemináriumokat adva technikai és motivációs ismeretekkel és élményekkel támogassa a magyar küzdősportokért érdeklődőket. 

12083734_1066589436685117_507807270_n.jpg

Hector az MMA világának egyik extravagáns alakja, aki félnehézben és váltósúlyban is egyaránt portyázva kíméletlen bunyójáról ismert. Judo alapokkal rendelkezve Kubát képviselve olimpiai kerettag volt, egyben ausztrál állampolgár. Jelenleg épp az Ausztráliába tartó UFC 193 szervezésében is segítkezik, mely kapcsán az ausztrál MMA történetének legnagyobb, 70.000 fős, azaz telt házas gálájára számítanak a szervezők. Hector annak a Valerie Letourneau-nak a felkészülését is segíti, aki Joanna Jędrzejczyk ellen kísérli meg a címszerzést Melbournben. 

Előtte azonban Hector Budapestre látogat október 24-27 között. Spartan James és Sárközi Robi együttesen szervezi annak lehetőségét, hogy Hector a Fitbalance keretén belül találkozhasson a magyar MMA rajongókkal, többek között a Magyar Amatőr MMA Bajnokság vendégeként, valamint bemutatót és VIP edzési lehetőséget biztosítva. Lombard egyébként nem először utazik Budapestre, korábban versenyzés céljából járt már nálunk, imádja a magyar közeget. James és Robi célja az, hogy egy ilyen kaliberű tengeren túli MMA sztárral találkozhassanak a magyar MMA tehetségek és a sport iránt érdeklődök, akitől az edzések révén tanulhatnak, valamint karrierépítő célzatú beszélgetések formájában pedig olyan információkat szerezhessenek, melyek fontosak lehetnek számukra jövőjük építése kapcsán. Mindenkit szeretettel várnak a flyeren látható időpontokban a megjelölt helyszíneken. Az esemény facebook elérhetősége meg itt van

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr597957074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása