TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Isten városa, főszerepben: Jose Aldo

2015.10.19. 18:33 td_interim

aldo_1.jpg 

Rajongói promók, előre!

OTG#2 tickets indahouse!#OTG2 #OTG2tickets #OTG2jegyek #bjj #jiujitsu #grappling #submissiononly

Posted by TDMG Store on Tuesday, October 13, 2015

Annyira epikus a Ronda Rousey – Holly Holm meccs promója, hogy egy rajongót arra ihletett: csinálja meg ugyanarra a kaptafára 2015. legnagyobb férfi MMA-meccsének a felszopóját. Ez a mérkőzés természetesen a Jose Aldo vs. Conor McGregor párosítás – még akkor is, ha a brazil sérülése és az időpont elhalasztása miatt az esemény már nem lehet akkora, mint amekkora eredetileg lett volna.

Mivel az egyszeri rajongó nem dollármilliomos, és aligha tud így, puszta csettintésre összetrombitálni egy profi stábot, kényszermegoldások után kell nézni. A zene maradt a hegedűszaggató téma, az Aldo gyerekkoráról készített képsorokat pedig a remek Isten városa jelenetei helyettesítik. Na, ennek a filmnek a főhőse egyáltalán nem hasonlít a brazil bunyósra, de oda se neki – ha el tudunk ettől vonatkoztatni, akkor kábé tényleg megkapjuk, hogyan is nézhetett ki a kicsi Jose gyerekkora a nyomornegyedben, és át tudjuk élni, mi elől szökött meg inkább az edzőterem falai közé. 

Mint a Rousey – Holm első verziója, úgy ez a promó is csak az egyik oldalra fókuszál – egy ír dráma iderángatásával mondjuk simán ki lehetne kerekíteni a történetet, hogy meglegyen a McGregor-szál is. De tulajdonképpen ez fölösleges: Conor már annyira távol került utcagyerek énjétől, hogy nála mi már csak pezsgőben, kaviárban és GTA-ban tudunk gondolkodni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr737990531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása