TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Barna öves gi és no-gi Európa-bajnokkal támad az OTG#2

2015.10.17. 16:32 td_interim

12168477_1073736759303718_226592694_o.jpg

Folyamatosan érkeznek a nevek a hó végi OnTheGround#2 gálára, és az egyik versenyző bizony besza-behu kategóriás.

OTG#2 tickets indahouse!#OTG2 #OTG2tickets #OTG2jegyek #bjj #jiujitsu #grappling #submissiononly

Posted by TDMG Store on Tuesday, October 13, 2015

Napról-napra fedi fel az OnTheGround az október 30-án érkező, második gálájának roll cardját. A felhozatalból sok ismerős név köszön vissza – akár más küzdősportokból is – az egyik bejelentett név valószínűleg csak a jitsu-fejeknek beszédes, nekik viszont nagyon is. Eljön az OTG#2 tatamijára Adam Wardzinski, akinél nagyobbat idén az európai bjj-színtéren nem nagyon gurított senki.

Wardzinski a lengyel földharc-szcéna egyik legvagányabb sráca, pályafutása során a regionális versenyeken mindig is Szűcs Kristóf-i lendülettel, merőkanállal zabálta az aranyat, 2015-ben viszont, immár barna övesként igazi bravúrt hajtott végre. Kétszeres Európa-bajnoka lett az IBJJF-nek: januárban, a lisszaboni gi-s derbin -88 kilós kategóriában végzett az élen, áprilisban pedig a római no-gi tornát nyerte meg, ezt már -94 kilóban.

Szóval hó végén igazi nagyágyú jön gurulni Budapestre, a szerencsés ellenfél pedig a Gracie Barra-oktató Szekeres Ákos lesz, aki 2013-ban maga is no-gi Európa-bajnok volt, még lila övesként, az idei versenyen pedig – már barnában – a -88 kilósok ezüstérmével tért haza.

★ OTG#2 ★Itt egy kis ízelítő az első OTG-ről. Ez nem highlights, hanem inkább teaser a következő OnTheGround-ra....

Posted by OnTheGround on Monday, July 6, 2015

Persze Wardzinskin és Szekeresen túl is van élet, vessetek csak egy pillantást a roll card eddig felfedett neveire:

ÁKOS SZEKERES (HUN) VS. ADAM WARDZINSKI (POL)
TAMÁS CSELOTEI (HUN) VS. MIHA PERHAVEC (SLO) 
ÁDÁM BORICS (HUN) VS. NORBERT HOANG (HUN)
ALEXANDRA KOVÁCS (HUN) VS. SVETLANA SAVIC (SRB)

A TOTALDAMAGE / TDMG-arc, HFC pehelysúlyú MMA-bajnok Borics Ádámot nyilván nem kell bemutatnunk senkinek, ahogy a thai bokszos-vegyes harcművész Kovács Alexandrát is ismeritek már, Ha vannak, akik láttán most még vakarod a fejed, ne parázz, mindenkit időben be fogunk mutatni.

Az OTG az elkövetkező napokban a maradék két párosítást is felfedi. Amint megvan a teljes card, arról is hírt adunk majd, illetve a rendezvény célegyenesébe fordulva minden meccs megkapja majd a maga külön posztját.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr107974351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása