TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Szűcs Kristóf dupla arannyal kéri a kávét hétvégente

2015.09.06. 20:13 td_axl

szucs_kristof_1.jpg

Az ifjú BJJ kiválóság Szűcs Kristóf (MTK / Gracie Barra Hungary / TOTALDAMAGE) a nyári felkészülési szakasz után múlt héten kezdte a predátorkodást Horvátországban, de az a két arany csak finomhangolás volt a most hétvégi Belgrad Open 2015-re. Kristóf ’élménybeszámol.

 

Sziasztok!

Elkezdődött az őszi "vadászszezon". Múlt héten Splitben került sor az első megmérettetésre, ahol dupla arannyal nyitottam, mind súlyban, mind az abszolút kategóriában sikerült elhoznom az aranyat.

 

Most hétvégén Belgrádban versenyeztünk Nogi-ben (fekete öves szabályok szerint, ahol a toe hold, knee bar engedélyezett) és az eredmény szintén dupla arany lett. Mindenképp pozitívumnak mondható, hogy a két verseny közül egyiken sem csináltak rajtam pontot és 10 meccsből 7-et sikerült idő előtt befejezni. Belgrádban Lakatos Sándorral ketten indultunk Magyarországról, főként déli népekkel versenyeztünk, Sanyinak sajnos csak a harmadik helyet sikerült megcsípnie, miután úgy tűnt, ellenfele feladta a küzdelmet, Sanyi elengedte, de a bíró nem látta, a küzdelem folytatódott és a fölényes vezetés ellenére le kellett kopognia egy toe holdot. 

 

Két jó hétvége után még korai lenne hátradőlni, következő állomás az Ázsia Bajnokság jövő hétvégén Tokióban, ahol hasonlóan jól szeretnék szerepelni. Ez lesz az első alkalom, hogy indulhatok a kontinenstornán többek között az MTK jóvoltából, és nem titkolt célom az aranyérem! 

• BJJ beast and TDMG advocate Kristof Szucs is always in balance. •Weapon of Choice Tee will be available in...

Posted by TDMG on 2015. július 8.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr557765518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása