TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Zöldfülű ellenféllel tesznek szívességet az MMA-ban debütáló Rico Verhoevennek

2015.10.16. 17:12 td_interim

12110015_881389141944440_7900201533130268999_o.jpg

Semmit sem bíznak a véletlenre a szervezők a hétfői RXF 20-on.

Súlyproblémákkal küzdesz? Hiába diétázol, nem akarnak lemenni a kilók? Lehet, hogy rossz helyen keresed a megoldást. Itt...

Posted by TDMG Store on Friday, October 16, 2015

Viktor Bogutzki neve mond valamit? Nyugi, másnak se, pedig ő lesz az MMA-ban hétfőn debütáló Rico Verhoeven ellenfele. A Glory nehézsúlyú kick-boxkirályát tehát nem dobják egyből a mély vízbe, és ez rendben is van – az ember nagy nevet akar látni nagy név ellen, nem bokszzsákot, de sportváltásnál ez már csak így megy.

Hónap elején jelentették be Bogutzki érkezését, és hiába vártuk, azóta se derült ki róla semmi közelebbi. Rövid netes szimatolás után annyi biztos, hogy kazahsztáni a srác, de Frankfurtból bunyózik, MMA-ban eddig 0-1 a mérlege, valamint az első és egyetlen alkalommal, amikor kiskesztyűt húzott, fojtásos vereséget szenvedett az nyitó menetben. Ez tavaly márciusban történt, így: 

De a Sherdog és a Tapology sem mindentudó, mert legalább még egy alkalommal MMA-zott az arc, tavaly szeptemberben, és akkor is kopogás lett a vége: 

Ezen kívül, úgy tűnik, Bogutzki sokkal inkább kickboxer, de ezzel nem igazán van előbbre, mert hát Verhoeven, baszki. Azért fent van néhány meccse a YouTubeon: 

 

 

Szóval ő az a legény, akit hétfő este, az RXF 20 főmeccsén le kéne nyomnia Ricónak. Talán nem lövünk mellé, ha azt tippeljük, le is nyomja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr887973669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása