TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Verhoeven Romániában debütál MMA szabályrendszerben?

2015.09.20. 15:40 td_axl

verhoeven.jpg

Rico a GLORY nehézsúlyú trónjáról kis kesztyűt rántva tolna egy MMA-haknit Romániában.

 

Legalábbis keleti szomszédunk veretes MMA szervezete, az RXF ezt kezdte kommunikálni. Október 19-én jön a 20. rendezvényük, melyet úgy próbálnak belőni a világköztudatba, hogy a kick-box világ nehézsúlyú királyát rántják be egy bunyóra. Verhoeven GLORY rendezvényen lassan három éve veretlen, hiába rühelli az összes nehézsúlyú arc, nyálas gizda-hercegecskének titulálva a bajnokot. Ghita, Saki (tudom, sérülés), Zimmerman és Aerts sem tudta elkapni őt az elmúlt években. Rico azonban nem örülhet annyira ezeknek a sikereknek, mert a bunyós közösséghez hasonlóan a szurkolók sem fogadták őt be a nehézsúlyú legenda-aspiránsok csoportjába, Saki és Ghita nevével még mindig jobban el lehet adni gálákat, mint vele. A GLORY meg amúgy sem áll jól anyagilag, szóval túl sok zsetont nem tolhatnak neki, így akár logikusnak is tűnhet egy MMA pénzszerzős hakni a RFX-ben, Lungu otthonában. Hogy ki ellen, azt még nem tudni, de van pár emberevő arra, Rico meg a pletykaszinten létező MMA edzéseivel óvatos legyen, de ez csak az én véleményem, úgyis a román olvasók megszakértik majd a témát facebook kommentben. 

Yo weekend, here we come!#TDMG #totaldamage #apparel #mma #bjj #kickboxing #grappling #lifestyle #streetwear #weaponofchoice #woc

Posted by TDMG on 2015. szeptember 18.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr167803374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása