TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pumukli kézsérülés miatt nem bunyózik Groznijban vasárnap

2015.10.02. 19:55 td_axl

pumukli-totaldamage-akhmat-fight-show.jpg

Végh "Pumukli" Attila most vasárnap tolt volna egy visszatérő bunyót az Akhmat Fight Show gála keretén belül, de kézsérülése miatt itthon kell maradnia.

12083734_1066589436685117_507807270_n.jpg

A korábbi Bellator félnehézsúlyú bajnok, magyar MMA óriás, tavasszal tért vissza hosszabb pihenő után a KSW-ben, megosztott pontozással azonban elvették a pontozók tőle a 205 fontos címet. Attila akkor nehezen viselte az ismételten megosztott pontozáson elúszó övet, ezúttal aktívabb szeretett volna maradni és minél hamarabb visszatérni. A KSW 2016-ra ígért neki csak bunyót, így Pumi elfogadta a csecsen mega show elemekkel operáló Akhmat Fight Show hívását, hogy Maxim Grishin ellen küzdjön. Grishin a patinás Red Devil Sport Club növendéke Stary Oskol-ból, Fedor csapatából, szóval egy kemény sambos ellen ment volna a kempo múltra építő Pumukli. Felkészülése során Végh az MMA Spiritbe látogatott ki barátjához, Buchinger "Buki" Ivánhoz, aki címvédésére készül épp, az utolsó edzésnapon Attila azonban elütötte a kezét. A röntgen törést nem mutatott, pár hét alatt meggyógyul a sérülés, de a küzdelem túl közel volt, lemondani kényszerült Attila csapata a bunyót. Pedig már a célegyenesben volt a fogyasztás és a kondi is, Pumukliék keresik a lehetőséget, hogy idén még lehozzanak egy bunyót. Remélhetőleg mindezt már egészségesen, addig azonban Bukiért szorítunk majd, igaz, Monika Espresso népe Bősön? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr547882752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása