TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kitűzték a Jon Jones ügy tárgyalásának időpontját

2015.09.21. 18:02 td_interim

jonestargyalas.jpg 

A bunyós még a hónap vége előtt bíróság elé áll.

 

Jon Jones szeptember 29-én, helyi idő szerint reggel 8:30-kor áll az Albuquerque-i Második Bírósági Kerület Törvényszéke elé. Az időpontot az MMAFighting.com bogarászta ki hivatalos Új-Mexikó-i bírósági papírokból.

Jones ügyét az Albuquerque Fővárosi Törvényszéktől múlt hétfőn helyezték át a kisebb törvényszékre. A bunyós jogi képviselete kifejezetten azzal nyújtotta be a kérelmet, hogy az új helyen vádalkut köthessenek. Bones tehát, úgy tűnik, el fogja ismerni bűnösségét, és Új-Mexikó állam cserébe enyhébb büntetést szab ki rá.

Jones április 26-án áthajtott a piroson, belerohant egy kocsiba, amit egy terhes nő vezetett. A nő a karját törte a balesetben, Jones futva távozott a helyszínről, majd 24 órás bujkálás után feladta magát. Kocsijában marihuánát és pipát találtak.

Bonesnak májusban kellett volna megvédenie UFC félnehézsúlyú bajnoki címét Anthony Johnson ellen, de letartóztatása után a promóció eltiltotta a versenyzéstől és elkobozta bajnoki övét. A UFC 187-en végül Daniel Cormier küzdött meg Johnsonnal, és ült fel a megüresedett trónra, melyet Alexander Gustafsson ellen védhet meg először. Október harmadikán – négy nappal a Jones-tárgyalás után.

BRUTÁL VILLÁMAKCIÓ • MINDEN RASHGUARD 20% KEDVEZMÉNNYEL!!!Most legyetek résen és legyetek gyorsak. Minden készleten lé...

Posted by TDMG Store on Monday, September 21, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr237806734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása