TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Fiatal kivégzőgép ellen védhet címet októberben Buchinger Iván

2015.09.18. 14:30 td_interim

10547669_246898075521547_5327284643026984847_n.jpg 

Mansour Barnaoui komolyan feladhatja a leckét Bukinak.

 

Megvan Buchinger Iván következő kihívója. Az M-1 Global pehelysúlyú övére ezúttal Mansour Barnaoui pályázik. A bunyósok október 10-én, Szocsiban, az M-1 Challenge 62-n találkoznak.

Barnaoui igazi ígéret. A huszonkét éves francia 12-2-es mérlegét az M-1 mellett a Cage Warriors FC-ben és a BAMMA-ban kalapálta össze, győzelmei közül egyetlenegyet aratott pontozással, a többi kivégzés: négy TKO, hét szubmissiön. Nem lesz egyszerű feladat a gyerek. 

Buki ismét kint van Frankfurtban, az MMA Spiritnél, ahol lassan már rendszeresíteni is lehetne neki egy kempingágyat. Iván augusztusban ismét Borics Ádám edzőtáborát segítette, ezúttal a német klubnál, aztán hazaugrott öt kemény napra Bősre, majd utazott is vissza, hogy felkészüljön az eredetileg szeptemberre tervezett címvédésére. A gálának, mint írtuk, egy hónapot csúsznia kellett, de Buki akkor már kint maradt, és így extrahosszúra nyúlt a felkészülési időszaka.

Az edzőtáborban Bukit meglátogatta Végh „Pumukli” Attila is, aki egy hetet tölt el a németeknél, megfűszerezve saját, október negyedikei meccsére való készülését. Ivánt Pumi mellett a bellatoros Daniel Weichel és az M-1-es harcostárs Max Coga is segíti, akinek szintén közeleg a következő mérkőzése. A körülmények tehát a maratoni tábor ellenére is nagyszerűek, mindent bele, Buki!!!

• TDMG 8| Snapbacks •A fejednek csak a TDMG Snapback adhat ilyen remek keretet. Erre gyere: http://goo.gl/JED0bJOf...

Posted by TDMG on Thursday, September 17, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr877798162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása