TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Októberre csúszik Buchinger 'Buki' Iván címvédése

2015.08.15. 12:10 td_axl

buchinger.jpg

Buki múlt héten utazott ki Frankfurtba az MMA Spiritbe, hogy megkezdje felkészülését szeptember 5-i címvédésre, de a Kínába szervezett M-1 Global gála októberre csúszik.

* TDMG CLASSIC TANK *Edzés vagy fesztivál? Nem számít, told 'fullba a brutált ebben a melegben is!

Posted by TDMG Store on 2015. augusztus 10.

 

Ennek oka egészen egyszerű: Kínában szeptember 1. és 6. között állami ünnepsorozat keretén belül emlékeznek a második világháború befejezésére. Ezen megemlékezések mellett nem engedélyezett más tematikájú rendezvények lebonyolítása, ezért az M-1 Global kénytelen volt egy hónappal elhalasztani a tervezett gáláját. 

Buki - a szervezet pehelysúlyú bajnoka - így nem tolja olyan fordulatszámon az edzéseket, de továbbra is Frankfurtban maradt. Ennek két oka van. Egyrészt az MMA Spirit most ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját, most vasárnap nyitott kapuk program keretén belül várják az érdeklődőket és ünneplőket. 

A másik ok Buki maradásának pedig az, hogy Borics Ádám érkezik hozzá a TDMG és TOTALDAMAGE támogatásával, pár napig az MMA Spirit ad lehetőséget a kiváló magyar harcosnak, hogy edzéseiken részt vegyen és megismerkedhessen az ottani világklasszisokkal. A TD|CAMP Borics tehát folytatódik, Iván pedig velünk jön haza Frankfurtból ezt követően. 

 

• TD|Camp x Borics x TDMG. Part #2 •A TDMG által támogatott Adam "The Kid" Borics tovább úszik a szlovákiai cápák között, a negyedik napra az acélosodás már szemmel látható. Az út hosszú, de a cél egyértelmű. Csúcsra törni. Adam "The Kid" Borics continues his camp with the beasts. Getting tougher every day. The road is long but the target is clear. Climbing to the top.

Posted by TDMG on 2015. július 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr27708166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása