TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Buchinger 'Buki' Iván szeptemberben véd címet

2015.07.15. 20:23 td_axl

 buki_1.jpg

Buki két hete még Borics Ádámot aprította Bősön a TD|CAMP héten, most már M-1 Global pehelysúlyú címvédésére készülhet.

 

Annak ellenére, hogy Ivánt nem felkészülési időszakban értük a TD|CAMP keretén belül, vadállat kardióval és fordulatszámmal várta Ádámot, a képet pedig Pumukli lelkesedése is színesítette, szóval Borics barátom harci sebekkel és kimerülten búcsúzott a bősi bajnokoktól egy hetet követően. Buki meg is jegyzete, hogy kemény tempót diktáltak, mely során meglepődött Ádám kvalitásain, boksztudásán, és szép eredményeket vár tőle. 

Borics Ádám utolsó napja Bukival a bősi edzőtáborban

Véget ért Adam "The Kid" Borics edzőtábora Szlovákiában, Ivan "Buki" Buchinger és Attila "Pumukli" Végh sokat foglalkozott a fiatal tehetséggel, aki ezért nagyon hálás! A TDMG támogatásában létrejött tábor itt még nem ért véget, Ádámmal az álmaiért dolgozunk! #tdcamp #TDMMA

Posted by totaldamage.hu on 2015. július 4.

 

Buki már akkor említette, hogy alakulóban van a címvédése, én meg eddig bírtam ki, hogy ha fél infókat is, de lehozzak pár sort a témában. Szóval Iván a júliusi hónapot még Bősön tolja végig a helyi vadállatokkal készülve, majd a német szabadságolási időszakot átlépve, augusztusban utazik ki Frankfurtba az MMA Spiritbe folytatni felkészülését. Az időzítés jó lesz, ugyanis úgy tűnik, hogy szeptember 5-én védi címét Iván Kínában. Ez ellenfél kiléte még nem hivatalos, így én nem trollkodom szét a titoktartásiját a klubnak, de annyi tisztán látszik, hogy az eddigi orosz ellenfelekhez képest merőben eltérő kihívás elé néz a bősi bajnok. 

Az MMA Spiritben nem lesz oka panaszra felkészülési partnerek tekintetében Ivánnak, Daniel Weichel és Max Coga is az ő súlyában tolja. Aprópó Weichel. Daniel a legutóbbi meccsén egy hajszálra volt attól, hogy bajnoki címet szerezzen Freire ellen a Bellatorban, de elkapta a gépszíj és belenézett egy csúnya KO-ba. Én minimum frusztrált lennék és odatenném magam az edzéseken. 

Hétfőn érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

Amúgy Buki azt mondta nekem két hete még, hogy valahol érezte, hogy meghiúsul az Aldo vs McGregor meccs, túl hihetetlen volt már, ami ezzel kapcsolatban folyt. Emellett pedig Conorra tippelt, szóval ez is bejött neki, sikerüljön minden így Barátom! Szeptemberben mi Veled leszünk ezúttal is, WAAR Buki!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr477630882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása