TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ha a UFC Hawaii-ba megy, BJ Penn visszatér egy utolsó meccsre

2015.09.08. 14:01 td_interim

06-bjpennufc107postpresser.jpg 

Mondja Max Holloway.

 

Fedor Emelianenkóval, Frank Mirrel és Andrei Arlovskival a nagy visszatérések és a szenzációs feltámadások idejét éljük, és lehet, hogy újabb régi kedvenc nevével bővülhet a főnix-lista. BJ Penn állítólag egy utolsó meccs erejéig kikecmeregne a nyugdíjból, ha a UFC Hawaii felé venné az útját.

Ezt a szigetország másik nagy MMÁ-s szülötte, Max Holloway állította néhány nappal ezelőtt. Blessed videofelvételen válaszolt rajongói kérdésekre, ekkor hozta szóba a Prodigyt és terveit. 

1:12-től jön a BJ-téma

Azt hallottam, Dana White egy UFC: Hawaii-ról beszélt, azt mondta, már be van ütemezve és csak túl kell jutni néhány akadályon. BJ Penn azt mondta, hogy ha a UFC valaha is eljönne Hawaii-ra, egy utolsó meccs erejéig visszatérne a nyugdíjból. (…) De szerintem az igazi súlycsoportjában kellene küzdenie, 155 fontban. Pusztán az, hogy képes hozni a súlyt (a 145 fontot), nem jelenti azt, hogy le is kéne fogyasztania. Adjanak BJ-nek egy utolsó meccset, szerintem az óriási lenne.

BJ Penn tavaly nyáron vonult vissza, miután pehelysúlyban egyoldalú, TKO-ban végződő vereséget szenvedett Frankie Edgartól. Azóta beiktatták a UFC Dicsőségcsarnokába – kevésbé volt kellemes hír, amikor részegen szétverte egyik legjobb barátját.

TDMG SUMMER END SALE • MINDEN TRIKÓ 2990FTZár a nyár, de nem örökre: most akciósan tankolhatsz fel a következő...

Posted by TDMG on Monday, September 7, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr867770118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása