TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Letartóztatták BJ Penn-t

2015.01.20. 17:11 td_interim

451785272.jpg

A UFC legenda Maui szigetén keveredett verekedésbe – az egyik barátjával.

 

BJ Penn-t vasárnap kora reggel tartóztatták le testi sértés vádjával. Egy barátjával italozott a Kauhale's Bar-ban, Maui népszerű üdülőhelyén, Kihei-ben. A Hawaii News Now jelentése szerint az incidens akkor kezdődött, amikor a barát, Kuuipo Mokiao ellökte Pennt. Mokiao azt akarta ezzel megakadályozni, hogy a volt UFC sztár ittasan verekedést provokáljon. A visszavonult bajnok ekkor állítólag őt hívta ki. Mokiao rendőrségnek adott vallomása szerint ez után ketten elindultak a bár parkolója felé, majd út közben Penn hirtelen arcon ütötte, majd miközben a sértett védekezni próbált, homlokon is térdelte. Mokaio-t a Maui Memorial Medical Centerbe szállították, törött bal szemgödörrel.

td_ertesites.gif

Miután a parkolóőrök leszedték barátjáról, Penn eltűnt a tett színhelyéről. A rendőrség később egy Wailea-i hotelben tartóztatta le, két mérföldre a bár parkolójától. Pennt végül nem tartották bent, szabadon védekezhet, amíg a nyomozás tart. Az incidens során a volt harcos csak egy kis vágást szenvedett a jobb szeménél.

A UFC legendának nem ez az első rendőrségi ügye. 2005-ben szintén verekedett Waikiki-n, a Zanzabar Nightclub-ban. Akkor azt a rendőrt ütötte arcon, aki megpróbálta megfékezni a dulakodást. Penn tavaly nyáron vonult vissza, miután elveszítette Frankie Edgar ellen vívott harmadik meccsét is.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr567092089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása