TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Roy Jones Jr. orosz akar lenni

2015.08.21. 13:52 td_interim

jonesjrputin650.jpg 

A bokszoló egyenesen Vlagyimir Putyinhoz fordult honosítási kérelmével.

 

Néhány nappal egy random tereptárgy lerombolása után Roy Jones Jr. Szevasztopolba repült, hogy teázzon egyet Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, és orosz állampolgárságot kérjen tőle, mert Roy Jones Jr. kurvára azt csinál, amit akar. Közös vonása ez Putyinnal, aki szintén nem szokott olyanokat kérdezni, hogy „szabad-e?” – nem csoda, hogy a két tesó egyből megtalálta a közös hangot, és Putyin biztosította Jones Jr.-t, hogy idővel eleget tesznek a kívánalmának.

Hogy miért akar Roy orosz lenni? Mert bizni$z. 

Ezért akarok még idejönni. Ezért vagyok most is itt. Hogy esetleg kérjek egy útlevelet, hogy ingázhassak, és hogy tudjam itt intézni az üzleti ügyeimet. Mert úgy tűnik, itt mindenki szereti Roy Jones Jr.-t. Én meg szeretem, ha szeretnek.

Putyinnak persze tetszett az ötlet, és azt válaszolta, hogy ha Jones Jr. elég időt tölt el az országban, a hivatalok természetesen boldogan eleget tesznek a kérésének, kiállítanak neki egy orosz útlevelet, és megkapja az orosz állampolgárságot is.

Úgy gondolom, az orosz bokszrajongók nagyon örülnének neki. Remélem, sikert arat az üzleti vállalkozásával itt, Oroszországban.

- mondta Putyin, aztán szépen összeölelkezett az öklözővel, lásd fent.

Nem Jones Jr. az első amerikai bunyós, aki orosz akar lenni. Nemrég Jeff Monson paktált le az őrült bohóc Vlagyimir Zsirinovszkij-val, és folyamodott állampolgárságért. Akkor azt pedzegettük, nem lepődnénk meg, ha Monsonból a honosítás után Zsirinovszkij kirakatembert csinálna a pártjának – végül is ez Jones Jr. esetében sem lehetetlen. De azért kettejük motivációja merőben eltérő: Monsonnak kivan a töke Amerikával, és évek óta Oroszországot tekinti igazi szellemi hazájának, Roy papa meg csak a pénzre menne rá. Minden esetre érdekes trend van kialakulóban, tűkön ülve várjuk, ki lesz a Nyugati Világ Következő Árulója!

• TDMG

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr177723348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása