TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Vlagyimir Zsirinovszkij oroszt csinál Jeff Monsonból

2015.06.17. 12:13 td_interim

i253ea1c6804bf11c480cbd98677c4d55_monson_si.jpg

Sokkold a rendszert.

 

Jeff Monson beint Amerikának, orosz állampolgárságért folyamodik, és ebben a nyugati világ egyik legnagyobb gyűlölője, Vlagyimir Zsirinovszkij siet segítségére.

„Szellememben orosznak érzem magam, és újabban egyre több időt töltök az országotokban” – nyilatkozta Monson egy – természetesen orosz – tévécsatornának pár napja.

A testén a szvoboda (szabadság) és szolidarnoszty (szolidaritás) szavakat cirill betűs tetkókként viselő Hóember két éve pendítette meg először, hogy „nagyon boldog lenne,” ha megszerezhetné az orosz állampolgárságot – most erős szövetségest talált magának a projekthez.

Vlagyimir Zsirinovszkij néhány nappal ezelőtt fogadta Monsont, erről egy tweetben emlékezett meg:

Találkoztam Jeff Monson amerikai harcossal. Orosz állampolgárságot szeretne. Tudunk segíteni neked!

Hogy mi haszna van Zsirinovszkijnak abból, hogy honosít egy kiöregedő, csúcsformáját már rég maga mögött hagyó amerikai bunyóst? Az, hogy ezzel egy pillanatra megint bekerülhet a hírek fősodrába, és beinthet az USÁ-nak: a kapitalizmus halott, a katonátok maga mögött hagyta a posványt, meglelte igaz hazáját, és így tovább.

Korai még ezen kattogni, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ha végigviszik a történetet, akkor a későbbiekben Zsirinovszkij a pártjába is elcsábítja Monsont, kirakatembernek. Az lenne ám az igazi buli!

Azért ez a honosítás nem lesz egyszerű menet, és ezzel Monson is tisztában van:

Beletelik némi időbe, pláne most, hogy problémák – szankciók – vannak Oroszország és az Egyesült Államok közt. De remélem, pár hónapon belül megkapom.

Monson tényleg nem ma kezdte az oroszmániát. Jó ideje kényelmetlenül érzi magát amerikaiként, és ki sem kell nyitnia a száját, hogy ez nyilvánvaló legyen: kellően beszédesek az antikapitalista, kommunista és anarchista tetoválásai is. Korábban a Szovjetúnió himnuszára vonult be a küzdőtérre.

A UFC-, Pride- és Strikeforce-veterán 2011-ben küzdött először Oroszországban, ő volt a hazatérő Fedor Emelianenko első áldozata a legendás harcos hárommeccses vereség-szériával végződő amerikai kalandja után. Monson azóta tizenhét mérkőzést vívott a volt Szovjetúnió területén, különböző szervezeteknél. Legutóbb két hete bunyózott, és kapott ki TKO-val egy elképesztően ergya találkozón. 

Új barátja, Vlagyimir Zsirinovszkij a szélsőjobboldali, ultranacionalista Liberális Demokrata Párt vezetője. Nem komplett, balhéi közismertek: többször robbantott ki verekedést a dumában, tavaly pedig nagyon durván megalázott egy terhes újságírónőt.

Az asszony egy sajtótájékoztatón azt kérdezte, kellenek-e válaszlépések, miután Ukrajna megtiltotta a beutazást az ország területére az orosz férfiaknak. Zsirinovszkij erre ordítozva azt felelte, hogy az ukrán nők lábai között „ördög lakik,” aztán arra szólította fel egy fiatal kollégáját, hogy erőszakolja meg a terhes újságírónőt. A nő védelmére sietőket leszbikusnak nevezte, kirúgással fenyegette meg, majd kidobatta őket az épületből.

Szóval remek társaságba került Monson. Talán jobb is, hogy szegény édesanyja ezt már nem érhette meg.

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr687551028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása