TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jacare vs. Romero meccsel izmosodik tovább a UFC 194

2015.08.18. 13:05 td_interim

111314-ufc-souza-and-romero-split-ahn-pi_vadapt_620_high_0.jpg 

Harmadszorra csak összejön, ugye?

 

A UFC idén nagyon elkapta a fonalat. Ha azt hitted, hogy a 189-es rendezvénynél nagyobbat nem tudnak gurítani, gondold át újra: Ronaldo Souza vs. Yoel Romero mérkőzéssel injekciózzák be a UFC 194-et.

Jacare és Romero párosításán eddig átok ült: eredetileg már februárban összecsaptak volna egymással:

jacare-ufc184-300x300.jpg

… de Souza tüdőgyulladás miatt lemondani kényszerült a bunyót. Nem kerestek helyére beugróst, hanem halasztottak, a randi következő időpontja áprilisban lett volna:

jacare-romero-600x580.jpg

… akkor viszont Romero hátrált ki, térdsérülésre hivatkozva. Ezt már nem hagyták annyiban a szervezők, és előrángatták az egyetlen embert, aki hajlandó volt beugrani Jacare ellen. Chris Camozzi visszatért a UFC-be, és újabb első menetes szubvereséget szenvedett Souzától.

Romero június végére már harcra készen állt, ketrecbe lépett, és alighanem végérvényesen ki is radírozta a középsúly nagykutyái közül Lyoto Machidát.

Miután leküzdötték a nyavalyáikat, mind Souza, mind Romero aktív maradt tehát, de a következő lépésük a már eldöntött Chris Weidman – Luke Rockhold párosítás miatt bizonytalan volt. Jacare arra is hajlandó lett volna, hogy felmenjen félnehézbe, és ott kiálljon egy nagy név ellen, ha a középsúlyban nem lett volna elérhető top ellenfél, de erre ezek után nem lesz szükség.

Borzasztóan izgalmasnak ígérkezik a UFC 194, a főmeccsen a Jose Aldo vs. Conor McGregor pehelysúlyú címegyesítő mérkőzéssel, előttük a Weidman – Rockhold középsúlyú címmeccsel, őket megelőzve pedig a Jacare – Romeróval, ahol minden bizonnyal a 185 fontos mezőny következő kihívói pozíciója a tét.

Egyelőre ezt a három párosítást erősítették meg a december 12-i gálára. Több meg tulajdonképpen nem is kell.

• TDMG 󾠙 Weapon of Choice •Választott fegyvernemünk a jitsu, választott ruhaneműnk a WoC. Még senki sem mondta, hogy...

Posted by TDMG on Thursday, August 13, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr637715188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása