TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Tovább jegeli a UFC Travis Brownet

2015.08.14. 15:22 td_interim

fs1-1_12-overeem_browne_09.png 

Egyhamar nem lép ketrecbe a nehézsúlyú.

 

Travis Browne egészen addig nem kap meccset, vagy bármilyen nyilvános szereplést a UFC-től, amíg véget nem ér a nyomozás a nevéhez fűződő háztartáson belüli erőszak ügyében.

Browne volt (vagy még mindig válófélben lévő?) felesége, Jenna Renee Webb július elején töltött fel riasztó fotómontázst az Instagramjára, ahol teljesen össze volt verve, és bár a kép leírásában csak hashtaggelte, hogy háztartáson belüli erőszak, és nem mondta ki, kitől származnak a zúzódások, a kommentek közt kiderült, hogy Brownetól.

Az asszony nem tett hivatalos feljelentést, elmondása szerint azért, mert a figyelmet akarta felhívni a problémára, nem pedig börtönbe záratni, a gyerekeitől elszakítani Travist. Mindezt azért kellett így kifejtenie, mert Browne ügyvédje elég furmányos módon elkezdte meggyanúsítgatni, hogy az asszony a zúzódásokat valójában edzés közben szerezte (Webb fitneszmodell), és azért fordult a rendőrség helyett az Instagram nyilvánosságához, mert a férfi korábban megcsalta, és így akar bosszút állni rajta. A két oldal álláspontjáról itt írtunk.

Attól még, hogy Webb nem jelentett fel senkit, a UFC felkért egy független, harmadik felet, aki megindította a vizsgálatát az ügyben. Na ez zakatol még mindig, és ennek nincs meg még mindig az eredménye. És amíg nem lesz meg, addig Travis Browne sem fog küzdeni. Browne egyébként Instagramja tanúsága szerint remekül elvan: kirándulgat, meccsekre jár, a gyerekeivel foglalkozik és edz.

Erdős Lóránt TDMG arc eléggé érezte a korszellemet, és a legszebb TDMG pólóiban nyomta végig a nyári bjj edzőtábort.A...

Posted by TDMG on Friday, August 14, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr497706766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása