TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Itt vannak a fejlemények Travis Browne feleségverős ügyében

2015.07.13. 12:42 td_interim

021_travis_browne_0_0.jpg 

Reagált a UFC, a harcos ügyvédje és megszólalt az áldozat is.

 

Annyira sűrű volt a hétvége az év eddigi legfantasztikusabb gálájával és annak remek levezető körével, hogy közben elsikkadt a UFC újabb riasztó nőverős ügye. Travis Browne állítólag nagyon összeverte volt partnerét, Jenna Renee Webb-et (Browne és Renee Webb épp válófélben vannak).

Az asszony néhány napja fotómontázst töltött fel Instagramjára, ahol durva zúzódásait mutatja a „háztartáson belüli erőszak” hashtag kíséretében. Később, egy kérdésre válaszolva azt is elárulta, hogy a zúzódások Brownetól származnak. Renee Webb nem fordult a rendőrséghez az ügyben, az események pedig azóta furcsa fordulatot vettek.

Elsőnek a UFC érthető módon kivette Brownet a tegnapi nappal véget ért International Fight Weekről, de természetesen nem büntette meg, hiszen egyelőre nem tudni közelebbit az esetről Renee Webb vádjain kívül – amik rendőrségi eljárás híján nem is hivatalos vádak. A UFC felkért egy független harmadik félt és megindította a vizsgálatot.

Browne nem kommentálta az esetet, helyette ügyvédje, John Fosco reagált. Fosco először is támogatta a UFC vizsgálatát, mert „a háztartáson belüli erőszak szélsőségesen komoly dolog és ki kell vizsgálni, attól függetlenül, hogy kik az érintettek.” Ez eddig semmi extra, az ügyvéd a következő körben viszont támadásba lendült.

Elsőként azt a kérdést vetette fel, hogy az asszony miért az International Fight Week kellős közepén hozta nyilvánosságra a fotókat, amikor – Jennával való beszélgetésük alapján – az incidens még februárban történt. A második dolog, amit Fosco furcsállt, hogy miért nincs nyoma kórházi látogatásnak, hiszen „Travis Browne két méter magas és 115 kilós, ha ő megver, akkor valószínűleg kórházba kerülsz.”

Az ügyvéd megkérdőjelezte a sérüléseket – mivel Renee Webb fitneszmodell, szerinte ezek edzés közben születtek. Fosco megkérdőjelezte Renee Webb eljárását is: miért nem fordul a rendőrséghez, miért az Instagramon vádaskodik helyette? Végül az ügyvéd azt feltételezte, hogy féltékenység állhat a háttérben – a nő rájött, hogy a múltban, amikor még együtt voltak, Travis megcsalta, és ez egy bosszúhadjárat, hogy befeketítse a harcost.

Az asszony így reagált az ügyvéd spekulációira:

A válaszom John Fosco állítására, hogy magamnak okoztam a sérüléseket: ez teljesen abszurd. Senki sem jut arra a következtetésre, hogy magamnak okoztam a zúzódásokat, ha megnézi a verés nyomairól készült fotókat. Bárkivel vitába szállok, aki azt mondja, hogy ezek a zúzódások akármilyen fitneszedzés közben keletkeztek.

 

Továbbá teljesen nevetségesnek találom, hogy beismered a hűtlenséget Travis részéről csak azért, hogy jobb fényben tüntesd fel őt ebben a szituációban. Egy szóval sem említettem a hűtlenséget. Nem játszottam ki azt a kártyát. Csakis a háztartáson belüli erőszak ügyével foglalkoztam, és azzal, ahogy az másokat érinthet. A hűtlenséget, amire utalsz, nem én hoztam fel. Megtörtént és tudom, hogy megtörtént, de ez személyes ügy, amit nekem kell feldolgoznom.

 

Travis bántalmazott fizikálisan, mentálisan és érzelmileg is. Hihetetlen, hogy azt mondod, a hatóságokhoz kellett volna fordulnom a social media helyett. Ha a hatóságokhoz fordulok, Travist letartóztatják bántalmazásért, lecsukják, elveszíti a karrierjét és valószínűleg a gyerekeit is. Úgy döntöttem, nem teszem ki ennek, és ehhez tartom is magam, az üzenetem továbbra is a családon belüli erőszakról szól.

 

Nem az a célom, hogy Travisnek ártsak, hanem az, hogy segítsek a jelenlegi és jövőbeli áldozatoknak azzal, hogy felhívom a figyelmet a problémára. A háztartáson belüli erőszak elfogadhatatlan és Travis felett a közösségi erkölcs fog ítélkezni.

Szóval itt tartunk most. Amint lesznek fejlemények, beszámolunk róluk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr577622130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása