TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Aldo egyszerre pereli a UFC-t és Sonnen-t?

2015.07.23. 12:28 td_hriczuakos

001josealdo_0.jpg

Ha ez igaz, akkor óriási double impact van láthatáron.

 

Az Aldo sérülése miatt kialakult perpatvart sokan nem vették be, és az egészet azzal magyarázták, hogy a brazil bajnok egyszerűen megijedt McGregor-tól, és inkább jobbnak látta, ha időt nyer magának. Mert ugye az amerikai orvosok engedélyezték José-nak a küzdelmet, ám ő inkább végül amellett döntött, hogy a rehabilitációra fordítja az időt, és nem kockáztat. Ez persze nem nyerte el sok ember tetszését, és maga Dana is őrjöngött a hír hallatán. Utána már a jómadarak következtek, Conor után Chael Sonnen, az „Amerikai Gengszter” is betalálta Aldo-t, hisz Sonnen időközben világi cimborája lett az ír szupersztárnak. És ez a kóstolgatás dolog végül addig fajult, hogy Chael telefonhívást kapott egy ügyvédtől, miszerint annak védence perelni fogja őt, hacsak nem hagyja abba a rágalmazást. Az ügyvéd elmondása szerint pedig a védence nem más, mint José Aldo.

A brazilnál úgy látszik most telt be a pohár, és eddig tűrte a több oldalról kapott szurkálásokat, mert Sonnen szerint még azt is a fejébe vette, hogy saját kenyéradóját, az UFC-t is beperli. Persze ezt is a törvény emberétől hallotta, és nem a saját fejéből pottyant ki a dolog (bár nagyon szerintem azon sem lepődnénk meg). José felépülését eredetileg decemberre várják, és akkor pótolnák az idei hónapban elmaradt meccsüket, mely minden bizonnyal a UFC történetének egyik legjobban várt összecsapását hozza majd el.

H.Ákos 

Megérkezett a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr357648342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása