TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: The Ultimate Fighter 21 Finale mérlegelés élőben itt!

2015.07.11. 20:21 td_interim

the-ultimate-fighter-21-final.jpg 

Katt.

 

Igen, ilyen is van. A UFC 189 felülírt mindent, ami csak a világon létezik, de az a gála holnap reggel véget ér, és bármilyen furcsa, utána is lesz élet. Méghozzá extra gyorsan érkezik a következő kanyar: a The Ultimate Fighter huszonegyedik évadának döntőit rögtön a következő napon tartják, ez pedig azt jelenti, hogy a mérlegelés ma lesz, még a 189. gála előtt.

Ebben a TUF évadban két patinás MMA-edzőterem, két rivális csapat: a Blackzilians és az American Top Team szállt versenybe azért, hogy eldöntsék, melyikük Florida ura. A hagyományoknak megfelelően a legjobb bunyósok a döntőknek helyet adó gálán törhetik be egymás orrát, és itt fogják megkoronázni az évad Ultimate Fighterét is.

Ezt mondjuk pont leszarnám, de persze ketrecbe lépnek már bejáratott nevek is, hogy behozzák a nézőket. Holnap éjjel tehát a valóságshow szereplők mellett ott lesz Angela Magana, hogy megküzdjön az Invicta FC volt atomsúlyú bajnokával, a UFC-ben most debütáló Michelle Watersonnal, ott lesz a könnyűsúlyból váltóba fellépő Jorge Masvidal, és ellenfele, a középsúlyból lefogyasztó Cezar Ferreira, a főmeccsen pedig ott lesz Jake Ellenberger és Stephen Thompson. Vagy inkább úgy mondom, hogy Wonderboy Thompson, úgy biztos mindenkinek megvan.

Szóval a UFC 189 másnapját kutyaharapást-szőrével alapon egy újabb gálával gyógyíthatjátok. A TUF 21 döntők mérlegelése este tízkor kezdődik. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr327618698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása