TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Ismét az RSC-n portyázott a Totalfight Team (videók)

2015.06.01. 15:44 td_interim

11107168_722853237841378_6695092741878560265_n.jpg

A szervezet harmadik gáláján hét magyar harcos is szorítóba lépett.

 

Harmadik alkalommal került megrendezésre az RSC nevezetű gálasorozat, amit az érsekújvári Cambal Roland hoz tető alá. A gálára ezúttal a surányi sportcsarnokban került sor, ahol 660 ember előtt, azaz egy teltházas gálán mutathatta meg magát a Szlovákiában igen népszerű Totalfight Team.

A 7 fős delegáció 6 tagja már pénteken megérkezett, és letudta a mérlegelést, volt olyan, aki 10 kg-ot is fogyott a mérkőzése kedvéért. Az egynapos pihenés és visszatöltés után szombaton kezdetüket vették a csaták, és Simó Szabolcs érkezésével teljes lett a csapat.

Jakab Attila hétvégi győzelme!

Posted by Az Isteni Atis on Monday, June 1, 2015

Először Jakab Attila lépett a ringbe, akinek ez volt a második amatőr mérkőzése, első mérkőzésén pontozásos vereséget szenvedett a HFC magyar bajnokságán. Attila Jan Bartakovic-csal csapott össze, akinek népes szurkolótábora méltó ellenfele volt a magyar szurkolóknak. Bartakovic az előzetes infók által földharcos alapokkal rendelkezett, ám a mérkőzést mégis egy agresszív támadással kezdte, ahol boksztechnikáját megcsillogtatva támadta a magyar harcost. Attila nem rettent meg az ellenfelétől, és tudatosan rúgásokkal kezdte puhítani ellenfele combját. Ahogy kialakult a klincshelyzet, Attila azonnal alkalmazta az edzésen jól betanult térdeseket, és a második találat után ellenfele inkább a levitelt erőltette. Itt a srácok oda-vissza forgatták egymást, majd vége is lett a menetnek.

Attila szemmel láthatóan jobban bírta az első menetet. A második menet ott indult, ahol az első félbeszakadt, Bartakovic támadott, Attila testrúgásokkal kontrázta. A sokadik combos után Bartakovic inkább ismét a levitelt választotta, ám Attila sikeresen befogta ellenfelét egy háromszögfojtásba. Ahogy a háromszög teljesen bezárult, nem kellett sokat várni a kopogásra. Attila ezzel egy parázs csatában szerezte meg első MMA győzelmét.

Reichardt Tomi győzelme

Posted by Az Isteni Atis on Monday, June 1, 2015

A csapat második embere Reichardt Tamás volt, akinek ez volt az első hivatalos MMA mérkőzése. Tomi 91kg-ról fogyasztott le 84kg-ra. Ellenfelénél jóval robosztusabb volt, és a menet elején azonnal Patrick Halgos tudtára adta, hogy nem finomkodni jött. Pár kemény ütés után Halgos a köteleknél kettős fedezékbe menekült, ám azonnal jött egy testbomba, ami után Halgos levitte Tomit. Tomi szépen blokkolta ellenfele kísérleteit, majd hamarosan újra felállította őket a vezetőbíró. Halgos ekkor ismét klincsből próbálta levinni Tomit, aki egy guillotine-nal lekopogtatta őt az első menetben.

Horváth Dániel hétvégi meccse. Az európai bevonulások legjobbja :)

Posted by Az Isteni Atis on Monday, June 1, 2015


Az amatőrök között a sok csatát megélt Horváth „Kreol Úr” Dániel zárta a sort, aki messze ezen a meccsen volt a legélesebb eddigi karrierje során. Dani 8kg-os fogyása után mért be 77kg-ba. Az első menetet totális álló dominancia jellemezte Dani részéről, aki a földön is domináns pozícióban volt. A második menet az első forgatókönyve szerint zajlott, azonban egy földrevitel után Dani guard pozícióból dolgozott, és ellenfele, Susina megvillant egy sebészi pontosságú karfeszítéssel, amiből sajnos nem volt menekülés. Susina legyőzte a magyar harcost.

Dani a mérkőzés után elmondta, hogy hiányolta a fejre térdelés lehetőségét, és reméli, hogy lehetőséget kap a visszavágásra profi szabályok szerint. A mérkőzések szervezője és az ellenfél is rábólintott a csatára.

Kardos Zoltan meccse

Posted by Az Isteni Atis on Monday, June 1, 2015

Némi szünet után indultak a profi küzdelmek, melyet Kardos Zoltán és Lukas Pajtina visszavágója nyitott. Zoli jól kezdte a mérkőzést, ütéseivel zavarba hozta Pajtinát, ám a taktikát félredobva közel ment a birkózó ellenfeléhez, aki azonnal a földre vitte őt, és erőfölényét kihasználva gnp technikákkal puhította őt. Zoli próbált kiszabadulni a szituációból, ám ez ezúttal nem sikerült, Pajtina az első menet végén TKO győzelmet húzhatott be a Totalfight-os harcos ellen.

A mérkőzés után a csapat arra jutott, hogy Zolinak mindenképpen súlycsoportot kell váltania, hiszen 75.5kg-al mért be, mikor a súlycsoport felső határa 77kg.

Tóth Róbert mérkőzése következett, aki Vojtech Novák ellen lépett a ringbe. Robi lassú kezdő, ám ezúttal nem sikerült a menet végére se bemelegedni. Novák hamar a földre vitte Robit, aki a taktikai utasításokat nem követve a menet végéig lent maradt guardba fogva Novákot, aki egy igazán pontos, nagy ütéssel a menet utolsó másodpercében kiütötte Tóth-ot. Robi maradandó sérülés nélkül kipihente a nagy KO-t, és edzőjével egyeztetve arra jutott, kicsit frissíteni kell technikai repertoárját, és le kell fogyasztania 77kg-ra azaz váltósúlyba.

Simó Szabolcs a szlovák rajongók kedvence, Samuel Kristofic ellen lépett a ringbe. A két félnehézsúlyú harcos hamar egymásnak rontott. A srácok hamar klincs helyzetbe kerültek, ahol Szabi térdesei megtették hatásukat, és a földön is technikából-technikába forgott. Jól dolgozott a földön Szabi mind jitsu-val, mind gnp-vel, és el is hozta szűken az első menetet.

A második menetbe Kristofic újra rárontott Szabira, ám némi klincs után Szabi a földön kötött ki, míg Kristofic állásból próbálta őt puhítani. Szabi ekkor a földről egy borzalmas erejű fejrúgással találta el Kristofic-ot, aki innentől kezdve csak a fogásba tudott menekülni. Szabi az álló klincs helyzetben térdesekkel és kalapácsütésekkel hozta a pontokat. A döntéshez kétség sem férhetett, Simó Szabolcs pontozással győzött, és így 3 mérkőzés után is veretlen az RSC gálasorozaton.

Zsolti meccse

Posted by Az Isteni Atis on Monday, June 1, 2015


Obrankovics Zsolt zárta a sort a Totalfight-os srácok közül, aki 10kg-ot fogyott, hogy bemutatkozzon új súlycsoportjában, a 66kg-ban. Ellenfele a rutinos Tomas Zajac volt, aki félelmetes állóharcos hírében állt. A mérkőzés elején Zsolti bekapott egy térdest, amitől 5cm-en nyílt szét a feje, de az orvos hagyta folytatni a küzdelmet. Zsolti visszajött a harcba, és sikeresen a földre is vitte Zajac-ot, ahol szépen dolgozott, ám látványos technikák híján a mérkőzésvezető talpra állította őket. Itt Zsolti már rosszul időzítette a leviteli kísérleteket. Zajac ismét elkapta egy térdessel a magyar srácot, aminek végül TKO vereség lett a vége.

Zsolti elmondta, hogy megzavarta a sérülése, hiszen korábban még sosem repedt fel, sajnos nem tudta megfelelően kezelni a helyzetet, és hagyta, hogy elvigye az indulat a taktikát. Zsoltira a nyáron Debrecenbe vár K-1 MAX 8-as torna, ahol az állóharcát csillogtathatja meg.

A Totalfight Team 3 győzelemmel és 4 vereséggel zárta tehát az RSC 3-at. Roland Cambal elmondta, hogy továbbra is számít a csapatra, hiszen látványos mérkőzéseket, és remek hangulatot varázsolnak a gáláira. Roland külön kitért Simóra, aki az eddigi három RSC gálán eddig mindig győzött:

RSC 1 – Tomas Bolo – TKO (Fight Of The Night)
RSC 2 – Roman Makula – Submission (Submission Of The Night)
RSC 3 – Samuel Kristofic – Pontozás (Fight Of The Night)

Roland elmondta, hogy a következő gáláján novemberben komoly szerepet szán Szabinak, valamint várja vissza a Totalfight Team-et teljes létszámmal!

Ezúttal szeretnénk megköszönni Cambal Rolandnak a remek szervezést és a jó hangulatot. A támogatást pedig a Star-Tec Nutrition-nak, a Gilda Max-nak, valamint a Twins Gym-nek ahol a felkészülések jeve zajlik!

Írta: Supras

buki.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr47509492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása