TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cormier máris Rumblet kóstolgatja

2015.05.02. 12:02 td_interim

032_nuvo_mma_daniel_cormier_03_web.jpg 

DC nem tökölt sokat.

 

Daniel Cormier rögtön felvette a kesztyűt, amint kiderült, hogy a címétől megfosztott Jon Jones helyett ő fog megküzdeni Anthony Johnsonnal a félnehézsúly trónjáért a UFC 187 főmeccsén. DC a UFC Tonightban mondta el gondolatait a párosításról.

Ha azt mondtad volna pár éve, hogy Anthony Johnsonnal fogok harcolni a UFC bajnoki címéért, azt mondtam volna, csomagold be az övet, és küldd el San Joséba.

Valóban, Johnson váltósúlyban töltött, betegesen szétfogyasztott évei során sohasem tudott a csúcs közelébe kerülni. Ma már más a helyzet.

Ez egy kemény meccs. Rumble Johnson egy fantasztikus harcos. Hatalmas az ereje, és most nagyon magabiztos. De már most meg akarom nektek mondani, Anthony Johnson csak Anthony Johnson.

 

Anthony Johnson mélyen legbelül az a srác, akit szubolt Josh Koscheck. Anthony az a srác, aki kopogott, mielőtt tényleg benn lett volna Vitor Belfort fojtása. Ilyen ő, mélyen belül. Annyi a dolgom, hogy megtaláljam benne ezt a fickót.

Rumble nem a szavak embere – ha megpróbálja, annak meg általában nincs jó vége – így twitteres reakciójában is inkább visszafogottan fortyogott:

Csukva tartom a számat mindazzal kapcsolatban, amit most hallottam, és mosolygok, lol

Cormier, bár nagyszájú, mégsem mondanám a trash talk királyának, egyszerűen azért, mert nem szokott köcsögösködni. De azért ebben a helyzetben kimaxolta a trollkodást.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr837419212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása