TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jones feladta magát, óvadék ellenében már szabadlábon van

2015.04.28. 09:39 td_interim

 

inmate_image_aspx_0.jpeg

Amíg aludtunk, durván eszkalálódott a Jones-ügy. Összefoglaljuk, mi történt tegnap este óta.

 

A UFC félnehézsúlyú bajnoka, Jon Jones helyi idő szerint vasárnap reggel közúti balesetet okozott az Új-Mexikó-i Albuquerqueben. A harcos futva menekült a helyszínről, kocsijában pipát és marihuánát találtak. A balesetben megsérült egy terhes nő.

Jones balesete kapcsán eredetileg csak szabálysértésről szóltak a hírek, de ez azóta megváltozott. Az áldozatról, Vanessa Sonnenbergről kiderült, hogy az első beszámolókkal szemben súlyosabb sérülést szenvedett: eltört a karja és a csuklója. A terhességét nem veszélyeztette az eset, de a komolyabb sérülés megváltoztatta Jones helyzetét.

Szabálysértés helyett ettől fogva Jonest bűncselekmény elkövetéséért keresték, a vád közlekedési baleset helyszínének elhagyásáról szólt. Szabálysértésért Új Mexikóban legfeljebb egy év börtön járhat, bűncselekményért már három.

A rendőrség a balesetet követően folyamatosan próbált kapcsolatba lépni Jonesszal és ügyvédjével, de nem jártak sikerrel. Ezért az Albuquerque-i rendőrség hétfőn elfogatóparancsot adott ki Jonesra. A harcos még aznap este feladta magát. Csak néhány órát töltött a rendőrségen. Helyi idő szerint este hét után nem sokkal érkezett a kapitányságra, és kevesebb mint három óra múlva óvadék ellenében kihozták. 2500 dollár készpénzt fizettek ki érte.

Jon Jones május 23-án, a UFC 187 főmeccsén védené meg félnehézsúlyú bajnoki címét Anthony Johnson ellen. A címmeccsét egyelőre nem fújták le. Kenny Florian, volt harcos, a UFC kommentátora, és a szervezet egyik arca azt nyilatkozta, hogy példát kell statuálni, és amennyiben beigazolódnak a Jones ellen szóló vádak, el kell venni tőle a bajnoki címét.

Jones ellenfele, Anthony Johnson azt mondja, követi az eseményeket, de koncentrációját nem töri meg semmi, folytatja a felkészülést, bármi történjen. Úgy érzi, mindent megtett azért, hogy ő legyen az első számú kihívó, így csakis a címért akar küzdeni. Ha ez azt jelenti, hogy várnia kell Jonesra, akkor Vitor Belfort példáját fogja követni, és akár egy évet is várni fog a címmeccsre.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr647405030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása