TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Badr Hari májusban tér vissza Catalin Morosanu ellen

2015.04.19. 17:00 td_axl

badr-hari_2.jpg

Badr Hari facebook oldalán folyamatosan a visszatérésről és a nehézsúly megsemmisítéséről ír. Ha lesz ilyen hadjárat, akkor Catalin Morosanu ellen kezdené meg májusban.

 

Nagy hullámokat vert pár hete facebook oldalunkon, mikor megosztottam Badr Hari kesztyűs edzésének videóját. Hari akkor is a nehézsúlyú mezőnyt fenyegette, viszont a felvételeken komoly fizikai változások jelei tapasztalhatók rajta. A hegyomlás hát mellé az előzetesben töltött hónapokban bambi lábakká aszalódott virgácsok helyett bivaly combok duzzadnak, melyek ugrásra készek arra, hogy Harit a ringbe vigyék újra és vért ihasson a Bad Boy. Gondolhatnád, hogy a Dubajozás időszakában ő is GFC gálán tér vissza, mint ahogy tette azt hétvégén Gökhan Saki is.

otg_banner_1.jpg

Némi meglepetésre azonban a román szomszédaink által tolt Superkombat égisze alatt várható Hari májusi eljövetele, és ha már Superkombat, akkor a románok egyik nagy neve, Catalin Morosanu várja majd őt. Morosanu nem nagyon tud unalmas meccset hozni, ez persze az ellenfél kvalitásaitól is függ, de Hari személyével számolva valaki biztosan feküdni fog. Hogy a hype is adott legyen. Hari épp a hétvégi GFC gálán nyomatékosította, hogy kicsapja a rákba Catalint, Érdeklődve várjuk. 

badr-hari2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr327380988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása