TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Mégiscsak megegyezhet Gökhan Saki és a Glory

2015.04.07. 20:27 td_interim

sakimic_0.jpeg 

Úgy tűnik, a dubaji kitérő nem jelenti a kapcsolat végét.

 

Gökhan Saki napjaink egyik olyan, minőségi kickboxere, aki joggal követel zsíros fellépti díjakat magának, és mindenképpen ő a legnevesebb azok közül, akik a Glory elhagyása felé húznak, ha a szervezet a gyenge bevételei miatt képtelen kiizzadni magából az elvárt bért. Saki Dubaj-projektjének beindulásával igazán borúsnak tűnt a helyzet, elkerülhetetlennek érződött a Glory szerződés felbontása, ám a legújabb jelek szerint még sincs minden veszve.

Saki új otthonában a helyszínen tekintette meg a Glory huszadik gáláját, itt kapta el néhány röpke pillanatra a Bloody Elbow tudósítója, és facsart ki belőle pár reménykeltő mondatot.

Nem, még nem végeztem a Gloryval. Kapcsolatban vagyunk. Talán a nyáron történik valami.

Ennyi fért bele a nanointerjúba, mielőtt Saki bulizni ment a barátaival, de a semminél ez is sokkal-sokkal több. Ha nyárig sikerül zöld ágra vergődniük, akkor a bajnok Gökhannak a Glory 18 félnehézsúlyú tornagyőztesével, Saulo Cavalarival kell szembenéznie, aki a dubaji gálán növelte tovább győzelmi sorozatát, amikor kipontozta Artem Vakhitovot.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr737348826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása