TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Buchinger 'Buki' Iván szerint McGregor okozhat fejtörést Aldo-nak

2015.03.15. 14:58 td_ede

1453.jpg

Buchinger 'Buki' Iván pénteken érkezett Frankfurtba, hogy megkezdje, vagy inkább Németországban folytassa felkészülését az április 10-i címvédésére. Bukival beszélve optimista és jókedv volt tapasztalható, a bősi harcos elmondása szerint súlyára is figyelt az elmúlt időszakban, így a fogyasztás nem vesz ki sokat belőle majd a felkészülés végső szakaszában. Mindeközben Bukival az M-1 Global készített egy interjút: beszélt egy esetleges McGregor elleni visszavágóról, csapatszellemről és arról, mit vár a Tural Ragimov elleni meccstől április 10-én.

 

Mit vársz a Tural Ragimov elleni visszavágótól?

Ugyanarra az eredményre számítok, mint amivel az első zárult, de fel vagyok készülve egy sokkal erősebb Ragimovra.

Ki volt a legerősebb ellenfeled a karriered során?

Sok nehéz ellenfelem volt, de ha egyet kellene megneveznem, akkor az Conor McGregor volt. Nagyon nehéz meccs volt számomra, nem volt meg a lendületem. Nem találtam a ritmust sehogyan.

Max Coga kijelentette, hogy sosem harcolna ellened. Nem gondolod, hogy nehéz döntés ez a karrier és a barátságotok között?

Nem gondolom, hogy nehéz döntés lenne - ugyanazon csapatba tartozunk és közeli barátok is vagyunk. Segítjük egymást, hogy dominálhassuk a teljes pehelysúly mezőnyt és én sem harcolnék vele. A csapatszellem annyira fontos, hogy el sem tudom képzelni hová vezetne, ha egy edzőtárssal kellene harcolnom.

Mit tanácsolnál neki?

Nincs szüksége rá, hogy bármi tanácsot adjak neki, mivel barátok vagyunk és egyforma a világnézetünk.

Legfőbb ideje gondolnod a jövődre. Mik a terveid a meccs után?

Valószínűleg egy kicsit pihenek (nem túl sokat persze), eltöltök egy kis időt a családommal aztán vissza a mélyvízibe. Folytatom az edzést, a technikáim csiszolását, hogy a lehető legjobb harcossá váljak.

Mi teszi az M-1 Globalt jobbá az európai szervezetekhez képest?

Nagyon élvezek az M-1-nél harcolni, jól bánnak a bunyósokkal és profi a hozzáállásuk mindenhez. A meccsek is nagyszerű helyszíneken kerülnek megrendezésre, remek nézőközönség előtt.

Mit gondolsz Connor McGregorról? Túlzásba viszi a hypolást?

Érdekes egy kérdést, mert szinte már válasz is egyben. Az emberektől függ, ki hogyan ítéli meg. Én személy szerint jó bunyósnak tartom és szívesen vennék egy visszavágót ellene.

Nagy esélye van szerinted megverni José Aldót és megkaparintani a UFC övet?

Úgy gondolom, hogy a stílusa akár Aldónak is okozhat problémát, annak ellenére, hogy egy nagyszerű bajnok. Kiegyensúlyozott meccsre számítok, amit az apró részletek, hibák fognak eldönteni.

 

Min változtatnál a második meccseteken?

Mindent. Teljesen más bunyós vagyok, mint akkor voltam és biztos nagyszerű taktikával állna elő a csapatom.

Mire számíthatnak a rajongóid az áprilisi visszavágón Ragimov ellen?

A rajongók már kezdhetnek ráhangolódni egy nagyszerű meccsre. Aki figyelemmel követte az első meccsünket, akkor sokat izgulhatott és ez most sem lesz másként. Ez is háború lesz.

 

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr827267079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása