TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Buchinger ’Buki’ Iván április 10-én védi M-1 Global pehelysúlyú címét

2015.03.05. 09:08 td_axl

buki.jpg

Buchinger ’Buki’ Iván október 17-én szerezte meg az M-1 Global pehelysúlyú világbajnoki címét, mikor a M-1 Challenge 52 főmérkőzésén TKO-győzelmet aratott Tural Ragimov ellenében. Buki április 10-én védheti meg címét, úgy tűnik, hogy ismét Ragimov ellenében mérkőzhet.

 

Az elmúlt hónapokban különböző pletykák keringtek azzal kapcsolatban, hogy ki ellen is készülhet Iván a címvédésre. A legvalószínűbb forgatókönyvet pár héttel ezelőttig egy Pavel Vitruk elleni bunyó jelentette. Vitruk négy éve veretlen volt, vagyis egész eddigi pályafutása alatt, de két hete az M-1 Challenge 55 során Max Coga lefojtotta, ezzel pedig elveszítette a lehetőség a címmérkőzés kapcsán.

Közben pedig Tural Ragimov csapatának lobbizása célba ért, azt állítják ugyanis, hogy ha Buki ellen nem törik el Tural keze a mérkőzés során, akkor megnyerte volna a meccset. Nos, hogy ezt bizonyítani is tudják, megkapták a visszavágó lehetőségét, Buki pedig ismételten ellene készülhet és reményeink szerint újra megoldja a srácot! Tavaly a szlovákiai magyar harcosnál jártunk, hogy élményeiről kérdezzük címszerzését illetően, alább láthatjátok az All Access Buki anyagunkat.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr987242435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása