TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: A Mayweather vs Pacman immár hivatalos egy borzasztóan hosszú előjáték után

2015.02.21. 11:53 td_axl

mayweather-pacman.jpg

Közel hat éve emeli az ég felé a tekintetét a bokszrajongók hardcore és soft része is, hogy a sportág történetének egyik leginkább vágyott párosítását végre tető alá hozzák.

 

Floyd Mayweather és Manny Pacquiao az ökölvívás legnagyobbjai között díszelegnek és az örökkévalóság barlangrajzaira egy közös meccsel felkerülve biztosítanák hallhatatlanságukat. Meg unokáik megélhetését is, viszont ehhez alaposan fel kívánták ingerelni a nézőket és TV-csatorna óriásokat, hogy a lehető legtöbb zsetont hozzák ki a dologból. Ezt majdnem benézték, ugyanis Pacman kiütéses vereségével Juan Manuel Márquez ellen úgy tűnt, hogy lemondhatunk erről a párosításról, de ma hajnalban tető alá hozták a felek a megállapodást. Május 2-án találkozik egymással Money és Pac, fejenként pedig közel 100 millió dollárt keresnek majd. Annyi pénzt, amiért az UFC összes nagyágyúja együtt gürizne éveikig, elképesztő. Adódik a kínzó kérdés, hogy idejében kapjuk-e még ezt a bunyót, a hat év során mi minden változott a két bunyós kapcsán? Hamarosan kiderül, Floyd szerint történelmet írnak majd. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr907193953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása