TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Brock Lesnar agyrázkódás-parát színlel, hogy egérutat adjon az esélytelen Ronda Rousey-nak

2015.02.19. 20:12 td_interim

brock-lesnar-deal-with-ufc-imminent-665x385.jpg

Lesnar már számtalanszor megmutatta nekünk, hogy legyőzhetetlen harcos – most emberi nagyságáról tesz tanúbizonyságot.

 

Dana White nemrég szellőztette meg, hogy közeleg a Brock Lesnar – Ronda Rousey interszekszuális bajnoki címmérkőzés, azonban úgy tűnik, az Univerzum Legnagyobb Bunyójára mégis várni kell még egy darabig. A legújabb értesülések szerint Lesnar agyrázkódás-parára hivatkozva megfutamodott a találkozótól, de aki ezt a porhintést beveszi, annak természetesen lövése sincs az MMA-hoz. A jóindulatú hazugságot Jim Ross, a WWE mindenes-legendája blogolta ki nemrég.

Hozzá közel álló források azt állítják, hogy Brock Lesnar mégis a WWE-ben maradhat a WrestleManiát követően is, mert aggasztják az MMA-ban való versenyzés hosszú távú, egészségre gyakorolt hatásai, főleg az agyrázkódások.

Kacagnom kell! Brock és a parázás? Na persze! Egészen véletlenül nem arról van szó, hogy Lesnar kegyet gyakorol? Megmagyarázom: amikor kiderült, hogy Ronda már BJ Penn-nel gyúr a megameccsre, akkor kezdtem igazán izgatottan vágni a centit, de az ünnepélyes várakozásba részemről komoly aggodalom is vegyült: bátor lány Ronda, kőkemény és tehetséges is, de edzzen az MMA bármelyik férfi legendájával, Lesnarra akkor sem lehet felkészülni. Egy szó mint száz: bár látni akartam a meccset, azt nem akartam, hogy Rousey-nak komoly baja essen. És így lehetett ezzel Brock is: ez az egész „megfutamodás” egy kutyakomédia, egy olyan médiahack, amin csak kislánya legelvakultabb rajongója, Rousey-anyuka nem lát át. Brock jófej és megkegyelmez ellenfelének. Meglepő? Nem!

td_banner2.jpg 

A blogbejegyzésben idézett „hozzá közel álló források” természetesen magát Brock Lesnart jelentik. Valahogy így képzelem el a jelenetet: Brock otthon ücsörög a csontokból és vasbetonból emelt trónján, emberi koponyából elegánsan fehércápavért kortyolgat, miközben ribancrendszámát vakargatva jóindulatúan, és semmiképpen sem lenézően kuncogva nézi Rousey kőkemény edzésmunkáját az interneten. Aztán belehasít a felismerés: ebből Ronda csak rettenetesen rosszul bírna kijönni. És hát legyen bármekkora gyilkológép, Brocknak aranyból van a szíve, és gyémántból az igazságérzete: ő sem akarhatta végképp eltiporni a ketrecben szárba szökkent vadrózsák legszúrósabbikát. Ugyanakkor Lesnar kifogástalan úriember: ellenfele büszkeségét sem akarta megsérteni, tehát egy „nem állok ki ellened, mert féltelek”-sajtóközlemény nem játszhatott. A megoldás?

A koponyakupát barlangja kőpadlójára koppantva azonnal tárcsázta az öreg Rosst, és megkérte rá arra utasította, hogy blogjában szivárogtassa ki a sebtében kiötölt kamutörténetet, amivel Rondának egérutat ajándékoz, egyúttal nagylelkűen felvállalja a hunyó szerepét is, hogy a lánynak ne fájjon az igazság. Aztán megkönnyebbült szívvel visszahuppant a trónra, bölcsen bólintott („ma is a jót cselekedtem meg”), miközben unalmában kettétört egy krokodilt. Így volt, efelől nincsenek kétségeim.

 Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

 fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr767190011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása