TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVAR: Brock Lesnar ribancrendszámot villantott

2015.01.26. 19:26 td_interim

415.jpg 

Az isteni Fehér Bálna divatikonná is válik?

Dobjátok el a baconös szendvicseteket és meredő szemekkel figyeljetek: Brock Lesnar új tetkót varratott magának. Igen, oda, csípő fölé.

brock-lesnar-tattoo-tramp-stamp.jpg 

A Jelenséget a WWE Royal Rumble 2015 tegnapi übermeccsén kapták lencsevégre, ahol Brock azt csinálta, amit szokott: megsemmisített mindenkit, és nyert.

Teljes a döbbenet. Brock ribancrendszáma azt mondja: Kill 'em all. Ennél nehéz lett volna illőbbet kitalálni a LEGENDA segge fölé, természetesen már ezért is jár az ováció, de a jelenség – mint Brock életében minden – jóval túlmutat önmagán. 

td_banner2.jpg

A ribancrendszám-mánia a kétezres évek elejétől dühöngött ereje teljében az egész világon. A természet törvényeinek megfelelően aztán a kezdeti csípővarrató pinoírok merészsége hamar kínos közhellyé korcsosult, a mélypont pedig akkor jött el, amikor már a leharcolt, de fiatal korukba kétségbeesetten kapaszkodó negyvenes anyukák is összefirkált felseggel fittiztek a boglári üdülőben. Egy ideje már halálos bűnnek számít a csípő feletti varrat.

images_2.jpg 

Közismert azonban, hogy a divat ciklikus: ami egyszer menő volt, majd unalmassá és kínossá vált, bizonyos idő elteltével újra visszatér a reflektorfénybe, és ismét mindenki behódol neki. Vajon lefolyt már elég, a rendszám feletti szégyenkezés-fakasztotta izzadságcsepp a seggek partjain ahhoz, hogy végre újra minden nő – és férfi! – letéphesse magáról a magasított derekú nadrágot, és diadalittasan az égbe lendíthesse ezerszer megtiport, de soha meg nem tört kurvarratát? A divatdiktátori pozícióra törő Brock Lesnar szerint igen, és ha van valaki a világon, akire érdemes hallgatni, az ő. Imádkozzunk hát rendületlenül továbbra is, hogy nyártól újra nálunk szórja szét bölcsessége magvait.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr207112877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása